Skip to main content

Sag Media Communications – MarCom With High IQ. Agenție cu soluții de digitalizare "out-of-the-box"

 
Sag Media Communications – MarCom With High IQ. Agenție cu soluții de digitalizare "out-of-the-box"

Nice to e-meet you! Noi suntem Sag Media Communications, o agenție boutique de marketing și comunicare (MarCom), specializată în soluții de digitalizare și promovare smart, out-of-the-box.

Publicitate

Boutique” nu pentru că lucrăm la foc mic, ci pentru că ne rezervăm libertatea de a ne alege clienții cu care rezonăm, pentru că ne dorim ca și noi, și ei să urmăm direcția ideală: să evoluăm.

The ABC’s

De mai bine de trei ani, derulăm proiecte pentru clienți din Cehia, Slovacia, Grecia, Elveția, Polonia, Marea Britanie, România (companii din București, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași).

Ce facem

Digitalizăm companii din sectoarele tehnic și industrial, transporturi și curierat, electronice și electrocasnice, pentru că viitorul e IoT!

Promovăm online smart și cu high IQ companii din medical & pharma, oferim expertiză e-commerce pentru sectorul retail, HoReCa, food & drinks, fashion & beauty, bunuri de consum și – un atu pe care puține start-up-uri îl mai oferă start-up-urilor (sic!) – consiliem și oferim servicii de promovare și dezvoltare companiilor mici și mijlocii ori ONG-urilor.

În plus, din 2018 am început să oferim și servicii de recruitment marketing și employer branding, prin divizia STP HR România.

Cine suntem

Oameni independenți, inteligenți, pentru care viteza internetului, rapiditatea lucrului bine făcut, strategia elegantă și frapantă sunt cele care contează, nu orele de venire și plecare de la birou!

Comunicăm cu dvs. direct, nemijlocit, pentru că suntem conectați și implicați. Plus că, la nevoie, traducem și din română în română sau din “romgleză” ce spunem, ca să fie totul clar. Trimitem și rapoarte, dar avem răbdarea să le explicăm. Răspundem la telefon și facem noi follow-up la vreun e-mail la care nu ne-ați răspuns – pentru că ne pasă.

Ah, extrem de important – nu pornim la drum fără un audit free of charge în care identificăm ce probleme aveți (chiar și extra de ceea ce ați identificat deja), nu impunem contracte de minimum 12 luni, nu venim cu tarife neadaptate companiei dvs. Pentru că nu ne plac “negustorelile”, ne plac rezultatele.

Despre fondatori și echipă

Cristian Paleologu este Managing Partner, a lucrat în presă +10 ani, apoi a trecut la analiza ei, în companii de analiză media ca Media Image Group și mediaTRUST România.

La bază are studii de fizică și inginerie, așa că în agenția noastră coordonează și proiectele de web, app & smart solutions development.

În vara lui 2019 e posibil să-l fi văzut la MasterChef România, prilej cu care Chef Joseph Hadad i-a prezis un viitor delicios în bucătărie. A luat șorțul, apoi s-a întors la cod…at! Deocamdată, gătitul e doar un hobby – și începutul unui e-project despre alimentație și trai tihnit, pe nume RomanianCookery.

Andreea Paleologu (Glodea) este Account Director & Partner, a lucrat în trusturile Ringier și Adevărul Holding pe poziții de redactor, secretar general de redacție, redactor-șef adjunct OK! și redactor-șef Click pentru femei.

Echipa ei produce, deci, conținut omnichannel după chipul și asemănarea coordonatoarei – e suficient să-l vezi o dată ca să nu-l mai uiți niciodată!

Pe care apoi îl promovează cum se cuvine, firește. După 9 ani de presă, Andreea a lucrat 6 ani în companii e-commerce (Studio Moderna Fashion Group – Stilago România, Bulgaria și Click4Fashion, actualul FashionUP), în care a condus departamentele de Content și Marketing, implementând acțiuni pentru România, Bulgaria, Slovenia și Ungaria.

Parte din echipa noastră sunt și alți antreprenori tineri, care au făcut schimbări cu high IQ, la momentul oportun, specialiști cu pregătire în medicină și farmacie, cibernetică, relații economice, presă. Damiana, Andrei, Marius, Alexandra… DAMA din SMC (Sag Media Communications), cum îi răsfățăm noi.

Portofoliu clienți:

 • Digital People AS
 • InspiGroup
 • Medicover (Asociația Medicover România)
 • Franke Group (Franke România)
 • LAPP Group (LAPP România)
 • ScentAir
 • Abris Capital (Urgent Cargus)
 • AllCio Invest
 • Elicom
 • Astratex SRO

Contact:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • sag media suna ca saggitarius media si mai are si un arcas - sagetator ca sigla, mi se pare ca e prea stravezie apropierea. vor doar sa profite de notorietatea unui brand recunoscut.

Trimite un comentariu