Skip to main content

Sezon nou „Politică şi delicateţuri”, la TVR 1. Emisiunea îşi schimbă locul de filmare

 
Sezon nou „Politică şi delicateţuri”, la TVR 1. Emisiunea îşi schimbă locul de filmare

Mircea Dinescu se întoarce cu un nou sezon al emisiunii Politică şi delicateţuri. Noul sezon, al 12-lea, vine şi cu un alt loc de filmare, noul restaurant al lui Dinescu care poartă numele emisiunii - Politică şi delicateţuri. Până acum, emisiunea era filmată fie la restaurantul Lacrimi şi Sfinţi, din Centrul Vechi, fie La Cetate (Dolj).

Publicitate

Invitatul primei ediţii, ce va fi difuzată duminică, pe 27 octombrie, de la ora 14.30, este interpretul Ionuţ Dolănescu

Reţeta zilei va fi „un cocoş de ţară la ceaun”, cu struguri şi ardei iuţi, cartofi şi castraveciori muraţi prăjiţi, pe lângă nelipsita dulceaţă de ardei iuţi.

Dinescu mai prepară din „inutilităţile” unui pui (adică din rinichi, inimă, ficat) o pomană a puiului, o mâncare pe cât de rapid de executat, pe atât de gustoasă.

FOTO. Politică şi delicateţuri, sezon nou

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dana dana
    bun
  • DODO DODO
    ce audienta face ? si pe citi bani -e adevarat ca mai si comenteaza ( la comanda ) politic Maninca si gura lui o ...piine de la popor Dupa ce v-a zbura actuala conducere saracu cine-l va primi ?!?
  • Corina D Corina D
    @zgabercea- frustrari de tvr-ist ratat care sta pe salariu bun si lucreaza 3 ore pe zi la o emisiune prafuita care face 0.2 si nu suporta sa vada cum o emisiune sponsorizata poate sa fie alerta, bine facuta si sa fie in primele 5 productii ale postului....Asa ca, plimba ursul si varsa-ti veninul in alta parte, aici nu mai tine...
  • zgabercea zgabercea
    Mircea, fa-te ca lucrezi. NNasul tvr libera mai boteaza o data casa de spagi a partidului cu o productie dedicata privilegiatilor. Inca nesatu;l de amarul de bani pe care l-a mostenit de la organizatorii revolutiei tv, dinescu sta cu ratul in troaca si dupa 30 de ani, fara sa poata produce efectiv nimic altceva decat mojiciile de zlobozia cu care a intrat in arena si jmekerii de ospatar/. Un exponent de vaza al gloatei de derbedei si interlopi adusa de triada dragnea-szgabercea-irinaradu in tvr. Rusine vesnica!
  • mile mile
    e buna , mai aduce ceva nou la tvr
  • Paco Paco
    Tocmai ce-a fost amendat ProTV pt reclamă mascată, na ca și Mircea Dinescu, acest Raed Arafat al combinațiilor cu bani mulți și publici printre ecrane, își face de cap. Nu-i singurul, la TVR se mai poartă să dai numele emisiunii după afacerile proprii: Perfect-Imperfect (Emma Zeicescu), Femei de Zece (Marina Almasan) etc. Sau sa chemi pe post de invitati permanenti in emisiuni parteneri cu care tu ai businessuri pe care le propagi nonsalant.

Trimite un comentariu

sus