Skip to main content

Adelina Pestriţu, mai tare decât Selly şi Bromania. A câştigat titlul de „Cel mai bun influencer din România”. Cine sunt ceilalţi finalişti?

 
Adelina Pestriţu, mai tare decât Selly şi Bromania. A câştigat titlul de „Cel mai bun influencer din România”. Cine sunt ceilalţi finalişti?

Mai tare decât Selly şi Bromania. Adelina Pestriţu a fost desemnată cel mai bun influencer din România, în anul 2019, la gala locală a premiilor E! People Choice Awards.

Publicitate

Poziţia obţinută o va trimite la gala internaţională a premiilor, de la Los Angeles, pe 10 noiembrie, în Statele Unite ale Americii.

Alături de ea, vor mai merge în Los Angeles şi următoarele două clasate în top: Irina Deaconescu şi Maria Zvinca.

Ceilalţi influenceri nominalizaţi ai galei au fost: Laura Giurcanu, Matei Dima (Bromania), Andrei Şelaru (Selly), Diana Condurache, Nadd Hu.

Câştigătorul s-a stabilit în urma unui vot acordat online, pe site-ul pca.eonline.com, în perioada 4 septembrie - 18 octombrie.

Adelina Pestriţu, despre gala E! People Choice Awards:

„Pentru mine a fost ca un vis implinit cand am aflat ca sunt pe lista de nominalizati la acest premii atat de importante pe plan international, asa ca acum, dupa ce am aflat vestea cea mare, simt ca toata lumea e a mea.

Nu stiu cum as putea sa multumesc mai mult celor care m-au votat decat spunandu-le ca este premiul lor, ca impreuna am castigat acest trofeu si ca ii voi lua cu mine peste tot, in America, in culisele galei, pe covorul rosu si oriunde voi ajunge si ii voi face sa fie mandri ca-i reprezint intr-o lume asa de mare. Vom trai impreuna visul american si promit sa fiti martori cand o sa o invit pe Kim Kardashian sa facem o poza impreuna”, a spus aceasta.

Fosta prezentatoare de la Kanal D are un business online, site-urile edamazine.ro şi byeda.ro. De asemenea, are un canal de YouTube cu 140.000 de abonaţi şi un cont de Instagram, care numără aproximativ 1,2 milioane de urmăritori.

Gala din Los Angeles - E! People's Choice Awards 2019 - va fi transmisă pe postul E! Entertainment, în noaptea de duminică spre luni, 11 noiembrie, de la ora 4:00.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ion ion
    propozitia cheie: "Câștigătorul s-a stabilit în urma unui vot acordat online". Deci nu dupa vizualizari, abonati sau orice masurabil.
    Pestritu are 1.2M pe instagram dar pun pariu ca in realitate are 50-100k, restul sunt cumparati.
    La fel avea si Andreea Balan milioane de abonatisi cand a fost sa vizioneze lumea ce a facut ea pe bani publici a avut cateva mii de vizualizari, ca si cum milioanele de abonati erau fantome sau nimeni n-a dat click.
  • Nonono Nonono
    "Ii mulțumesc lui Liviu Vârciu că m-a învățat să iau pe toate părțile influence-ul. Acum chiar sunt o influencera completa. Mă duc la Los Angeles sa cunosc și alți influenceri cum ar fi 2pac shakur sa-l învăț cum sa dea din ..ur".
  • cris cris
    *** *** *** *** ***si,de unde a rasarit,de ii lingeti toti pussy?vai de capul vostru de cultura de Neandrthal,ce o aveti in bibilici,ziaristilor..
  • ***.. The Best influencer. Acuma ptr cine se lasă influențat de astfel de dudui a se vedea cazul Budeanu.
  • vinny vinny
    Imi este dor de reality show-ul Prodancai sau Bahmuteancai. Imi e dor de OTV. Pe bune, ce se intampla acum este sub 0 IQ.

Trimite un comentariu

sus