Skip to main content

(P) Medika TV, după primele luni. Emisiunea cu "Dr. Menci", printre cele mai urmărite. Ce vârfuri de audienţă a avut staţia

 
(P) Medika TV, după primele luni. Emisiunea cu "Dr. Menci", printre cele mai urmărite. Ce vârfuri de audienţă a avut staţia

(P) AUDIENŢE "MEDIKALE". Un scurt bilanţ al staţiei Medika TV, singurul post cu specific medical. Ce emisiuni sunt cele mai urmărite?

Publicitate

Ce vârfuri de audienţă a înregistrat postul TV?

Vă prezentăm un top al celor mai urmărite emisiuni în primele luni de la lansare. Printre cele mai urmărite: Pe şleau! cu Dr. Menci, realizată de Gheorghe Mencinicopschi şi Medika Special.

Înainte de top, o notă importantă: în comparaţie cu o staţie de ştiri, de exemplu, cifrele par mici, dar vorbim de o staţie de nişă, de puţin timp pe piaţă, pentru care un rating de 0,1, sau chiar de 0,2, pe anumite vârfuri, înseamnă o evoluţie notabilă. De altfel, o medie de 0,1 rating pentru toată ziua este, pentru moment, una dintre ţintele televiziunii Medika TV.

Şi acoperirea contează: Medika TV este, deocamdată, doar în pachetele digitale ale operatorilor. Nu a intrat încă în pachetele analogice şi pe DTH.

Medika TV, din vârfurile ultimelor luni

Medika Special - vârfuri de aproape 0,2

Talk-show-ul principal al postului - Medika Special (20.00-21.00) - a scos vârfuri de audienţă care s-au apropiat de 0,2 la nivelul întregii ţări.

  • În ediţia din 20 octombrie, cu Doru Gheorghiade moderator, ratingul a fost de 0,14, ceea ce înseamnă 11.300 de români în faţa televizoareloe.

Au fost în platou atunci Vasile Barbu (preşedinte Asociaţia Pacienţilor din România), Valentin Ionescu (fost ministru al privatizării) şi Eugenia Nica (vicepreşedinte al Federaţiei Naţională a Patronatului Medicilor de Familie).

Pe şleau! cu Dr. Menci

Mencinicopschi realizează la Medika TV o emisiune despre nutriţie şi sănătate. Ce trebuie să mâncăm pentru a fi sănătoşi? Este una din întrebările de bază ale emisiunii.

Este difuzată săptămânal, joia, între orele 18.00 şi 19.00.

Cifrele:

  • În ediţia de pe 1 septembrie, Menci a ajuns la un vârf de peste 11.000 de telespectatori. În procente, înseamnă 0,14 puncte de rating.

Despre transplant - documentarele au câştigat public

În afară de emisiunile de dezbateri, Medika TV difuzează şi serii de documentare. Despre transplant este una dintre acestea.

Cifrele:

  • Din seria de documentare, două episoade Despre transplant au avut vârfuri în jur de 10.000 de telespectatori, la nivelul întregii ţări.
  • Este vorba de episodul din 5 noiembrie (difuzat între orele 17.00 şi 18.00), cu 9.500 de telespectatori media (0,12 rating) şi de episodul din 6 noiembrie (21.00-22.00), la care s-au uitat 10.200 de români (adică 0,13 rating).

Alte cifre de audienţă Medika TV:

  • Academia de sănătate cu Irinel Popescu (0.06 rating pe 31 octombrie), adică 5.100 de persoane
  • Documentar Dr. Obezităţii - 0,06 rating pe 31 octombrie - 4.500 de persoane
  • Medika Special cu Ioana Răducă - 0.05 pe 31 octombrie - 3.650 de persoane

Sursă audienţe: Kantar Media. Copyright ARMA

Pe piaţă de un an

Postul naţional cu tematică medicală Medika TV a început să emită pe 22 octombrie 2018. Staţia este un proiect al Grupului Evenimentul Românesc, care deţine mai multe operaţiuni în audiovizualul românesc, posturi de radio şi televiziuni locale şi regionale.

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    Dupa ce ca avem zeci de farmacii la fiecare colt de strada, reclame peste reclame la toate medicamentele si suplimentele existente acum avem si o televiziune medicala. Popor ***, ce mai!
  • Elena Elena
    Stația e monitorizata de Kantar?

Trimite un comentariu

sus