Skip to main content

Realitatea Plus va intra la UPC, după ce a primit acordul CNA. Va fi doar pe digital

 
Realitatea Plus va intra la UPC, după ce a primit acordul CNA. Va fi doar pe digital

După ce a intrat la RCS, Realitatea Plus va fi disponibilă şi la UPC. Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat în şedinţa publică de astăzi noua grilă de pograme UPC, cu Realitatea Plus inclusă.

Publicitate

Din informaţiile Paginademedia.ro, cel mai probabil schimbarea se va produce începând de astăzi, dar numai în pachetul digital al UPC.

Totodată, UPC a aşteptat acordul CNA pentru a opera modificările de grilă. Concret, orice modificare în grila de programe a unui cablist se face cu aprobarea CNA.

CNA a discutat în şedinţa de azi modificarea mai multor avize de retransmisie:

RCS a notificat o serie de schimbări pe care le-a făcut deja în grilă: intrarea TVR 1 HD şi TVR 2 HD în grila digitală. Dar şi intrarea Realitatea Plus în locul Realitatea TV.

Reţeaua Telekom a anunţat introducerea TVR 1 HD, TVR 2 HD, Look Sport 2 SD/HD şi Look Sport 3 SD/HD. Pentru Realitatea Plus nu au făcut încă nicio solicitare.

UPDATE. Realitatea Plus a intrat oficial în grila UPC, în jurul orei 17.00.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • a intrat si pe Rds , sper sa mai schimbe moderatorii si Gusa , Hoandra,Pastia... sa ne lase cu analizele lor ...poate se gaseste cineva care sa preia Realitatea e prima televiziune de stiri din Romania
  • Era vorba că intră numai pe digital. A intrat din păcate și pe analogic.
  • Nu a intrat pe Telekom niciun TVR 2 HD, dar nici celelalte Look

Trimite un comentariu

sus