Skip to main content

Libertatea: Un membru CNA ar fi implicat în campania online a lui Klaus Iohannis

 
Libertatea: Un membru CNA ar fi implicat în campania online a lui Klaus Iohannis
Foto | Facebook - Alexandru Kocsis Cristea

Un membru al Consiliului Național al Audiovizualului ar fi implicat în campania electorală online a președintelui în exercițiu Klaus Iohannis. 

Este vorba despre Alexandru Kocsis Cristea, un fost lider al tineretului liberal, ales în CNA la finalul anului 2018, scrie ziarul Libertatea

Publicitate

Ziarul coordonat de Cătălin Tolontan a avut câteva conversații cu doi șefi ai firmelor angajate de PNL ca să facă promovarea lui Klaus Iohannis. 

Din dialogurile cu Tiberiu Iorga (de la firma Lemon Studio) și cu Dabid Pârvu (șeful ArtDefinition) a reieșit că cele două firme lucrează pentru campania președintelui Iohannis.

Ambii recunosc că au avut anumite legături cu Kocsis. Nu reiese, din discuții, o implicare directă a membrului CNA și în actuala campanie electorală. Jurnaliștii de la Libertatea notează că, potrivit unor surse, Kocsis este încă implicat în campania lui Iohannis.

„Mai multe surse susțin însă că Alexandru Kocsis nu a renunțat și la implicarea în activitatea online a partidului și că este unul dintre coordonatorii neoficiali ai campaniei online de realegere a președintelui Iohannis”, punctează materialul semnat de Tolontan. 

Pe de altă parte, Alexandru Kocsis a negat orice implicare în campania electorală a lui Klaus Iohannis, notează aceeași sursă. 

O parte a dialogului dintre Libertatea și Iorga:

Libertatea: Am înțeles că nu știți cine decide, v-am întrebat dacă dumneavoastră ați vorbit cu Alexandru Kocsis? Asta nu poate fi confidențial.

Tiberiu Iorga: De-a lungul timpului, evident că am discutat cu dumnealui, da. 

Libertatea: Încercăm. Bine, deci discuțiile pe care le-ați avut cu domnul Kocsis. 

Tiberiu Iorga: Îmi pare rău că nu pot să vă răspund.

Libertatea: Da. De vreme ce intră sub contract, discuțiile au ținut de campania electorală?

Tiberiu Iorga: Evident. Dar toate discuțiile pe care noi le avem țin mai mult sau mai puțin de campania electorală.

Libertatea: Vorbim despre campania electorală a domnului Iohannis în cazul ăsta?

Tiberiu Iorga: Exact. Da, deci este o chestiune foarte clară. În același timp, există un singur om care decide și asta este tot.

Cartea de vizită a lui Alexandru Kocsis via Libertatea

Alexandru Kocsis Cristea a fost numit membru CNA la finalul anului 2018, de către Partidul Național Liberal, după cum a scris și Paginademedia.ro la vremea respectivă

Este psiholog de profesie, cu licență la Universitatea Spiru Haret și apoi cu master la Universitatea București.

Kocsis este în PNL din 2008, unde a fost vicepreședinte al tineretului liberal și șef al Departamentului de Comunicare Online.

Citește știrea, pe larg, pe Libertatea.

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu