Skip to main content

Mircea Radu revine la TVR, pentru o nouă emisiune

 
Mircea Radu revine la TVR, pentru o nouă emisiune

Realizatorul Mircea Radu revine la TVR pentru o nouă emisiune pe care postul public o are în producţie. Este vorba despre formatul recent achiziţionat „Down the road. Aventura”, care va fi difuzat la TVR 1, din luna decembrie.

Publicitate

Timp de opt zile, Mircea Radu îi va însoţi pe cei opt tineri cu Sindromul Down, care sunt personaje principale în noul reality.

Mircea Radu:

„Cred că „Down the road. Aventura” va fi un „hit”. Dincolo de asta, va fi un program iubit de telespectatori, pentru că putem fi martori la aventura vieţii unor tineri. Plecăm într-o excursie, în care nu contează destinaţia, ci doar călătoria. În decursul celor opt zile în care vom fi împreună, ne vom distra, vom râde, vom plânge şi ne vom emoţiona.

Vom trece prin toate stările de la bucurie la tristeţe, de la reţinere la voinţă şi curaj. La început, mi-am zis că voi fi alături de tineri în călătoria vieţii lor. Apoi, mi-am dat seama că ei m-au luat pe mine în călătoria vieţii mele, într-o călătorie interioară a celui care sunt şi a celui care cu siguranţă am devenit după întâlnirea cu prietenii mei speciali.”

Prezentatorul, Mircea Radu a fost, de-a lungul anilor, gazdă a unor emisiuni precum „Telejurnal”, „ÎnTrecerea anilor” şi coprezentator „Femei de 10, Bărbaţi de 10”. În decembrie 2017, Mircea Radu a părăsit postul public pentru a se întoarce în Antena 1, la cârma unei noi emisiuni, „Ie, Românie”. Producţia a fost un eşec în audienţă şi a fost mutată din grilă după câteva ediţii. După această colaborare, Mircea Radu n-a mai avut niciun alt proiect cu Antena 1.

Formatul original, „Down the road”, este produs de VRT, Belgia şi a înregistrat un real succes în ţara de origine, unde deja a ajuns la cel de-al treilea sezon.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Enache Enache
    Poate vom vedea si noi ca acesti oameni sunt cu adevarat deosebiti.Merita urmarit.
  • un privitor un privitor
    Si mi-a spus si mie "bre" .....hahaha! Un expirat! Trist! Jalnic!
  • anamariana anamariana
    ``vom rade,vom plange si ne vom emotiona``...mircea radu-bre at trebui sa stie ca,rasul su plansul,sunt manifestari ale emotiei!dar,de unde nu e,nici dumnezeu nu cere...
  • Ion Anton Ion Anton
    A ramas fara bani de benzina la Q7 si s-a gandit sa mai prezinte un esec? Cat despre colaborare, va fi iar angajat pe postul de reporter la departamentul minoritati, ca data trecuta, si sa faca cu totul altceva? Bravo bre dointza, tot inainte cu falimentul audientei televiziunii publice.

Trimite un comentariu

sus