Skip to main content

Reacţie. Dana Budeanu, după ce a fost scoasă de pe TV: Pro TV m-a rugat să-mi cer scuze public pentru postare. Nu am fost de acord şi atât

 
Reacţie. Dana Budeanu, după ce a fost scoasă de pe TV: Pro TV m-a rugat să-mi cer scuze public pentru postare. Nu am fost de acord şi atât

REACŢIE. Designerul Dana Budeanu a reacţionat după ce Pro TV a anunţat că o scoate de pe post. Budeanu, autoarea postării care a scandalizat opinia publică, despre asociaţia „Dăruieşte Viaţa”, a făcut câteva precizări în legătură cu rubrica pe care o avea în emisiunea Vorbeşte Lumea.

Publicitate

Spune că „nu a avut niciodată contract cu Pro TV”, mai mult decât atât subliniază că „nu a fost remunerată pentru rubrica Verdict, de la Vorbeşte Lumea”.

A mai adăugat, în aceeaşi postare de pe Facebook, că şi-a încheiat socotelile cu Pro TV după ce a refuzat să-şi ceară scuze public, pentru postarea în care a insultat proiectul #noiconstruimunspital şi pe fondatoarele asociaţiei Dăruieşte Viaţă - Oana Gheorghiu şi Carmen Uscatu.

„Colaborarea cu Pro TV a fost una perfectă până la sfârşit şi s-a încheiat ieri. În urma unei discuţii extrem de civilizate şi relaxate cu reprezentanţii Pro TV, în care datorită presiunilor imense la care au fost supuşi, mi s-a înaintat rugămintea de a-mi cere „scuze public”, în legătură cu postarea care a schimbat cursul istoriei României, nu am fost de acord şi atât! Nimic mai mult!”, spune aceasta pe Facebook.

Citeşte şi: Verdict. Dana Budeanu nu va mai apărea la Pro TV: „Colaborarea noastră cu Dana Budeanu a încetat”

CONTEXT. În urmă cu o săptămână, Dana Budeanu a postat un mesaj jignitor cu privire la proiectul #noifacemunspital, preluat şi distribuit şi de primarul Gabriela Firea. Gestul edilului a scandalizat opinia publică, stârnind critici din partea cetăţenilor, a jurnaliştilor şi oamenilor care au donat pentru spitalul de Oncologie care se construieşte lângă Marie Curie.

De asemenea, anunţă că rubrica sa, Verdict, va continua online, într-un format mai mare şi „strict independent”:

„Nu s-a întâmplat nimic, nu există nicio dramă! Rubrica Verdict continuă ca şi până acum, online, pentru toată lumea, săptămânal! Singurul plus va fi acela că, plaja de vedete şi personalităţi prezente în rubrică va fi mai mare, formatul fiind acum strict independent!”, conchide Budeanu.

Înainte de textul de mai sus, în care explică relaţia cu Pro TV, a mai postat un mesaj în care atinge şi subiectul #noifacemunspital.

Menţionează şi acolo că nu îşi va cere scuze public, dar spune că postarea iniţiala, distribuită şi de Gabriela Firea, a fost supusă „interpretărilor şi manipulărilor”.

Citeşte şi: Peste 5.000 de reclame ale Primăriei Capitalei pe posturile TV. Cum s-au împărţit pe televiziuni

Postarea Danei Budeanu în care vorbeşte despre contractul cu Pro TV

Postarea în care Dana Budeanu vorbeşte despre Asociaţia Dăruieşte viaţă

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dana dana
    urat
  • andipanda andipanda
    S-a rugat PROTV de ea? Poate in vise. Au zburat-o in sec2.
  • Alina Alina
    Bravo, Dana! Ține-o tot așa!
    Te admir mai mult decît pe Floricica Dansatoarea. Dercea Nomdialu', alt fan de-al tău, mi-e martor!
  • mile mile
    asa post, asa angajati
  • Guy Fawkes Guy Fawkes
    Cacan Budeanu mai face combinatii cu Raducu aka Evaziune aka santaj Cancan Budeanu! Mai are calitatea de suspect la DNA? Cine i a dat spatiul din Dorobanti?
    Radu stie! In loc sa mergi blat ai rascolit cacanul!
  • Radu Maria Radu Maria
    Bravo Dana , ai coloana vertebrala , ceva foarte rar in Romania de azi , nu ai pierdut nimic dimpotriva
  • Radu Maria Radu Maria
    Bravo Dana , ai coloana vertebrala , ceva foarte rar in Romania de azi , nu ai pierdut nimic dimpotriva
  • Bogdan Bogdan
    Draga Dana, nu mi-ai fost simpatica niciodata. Cu toate astea, apreciez ca ai avut curajul sa ridici problema procentului urias pe care ONG-urile si le iau din banii donati pt. cauzele nobile. Modul in care ai ridicat aceasta problema a fost unul foarte grosolan, aproape grotesc, dar mesajul a fost corect.
  • vinny vinny
    Nu inteleg de ce unele femei se rusineaza de statutul de casnica, si insista sa aiba o titulatura ridicola, ca cea de stilist/influencer, doar ca sa improaste cu venin, singurul scop fiind acela de a se autointitula "femei de cariera". Este o anomalie, aceste persoane nu ar sti sa supravietuiasca daca nu ar mai exista curent electric pentru cateva saptamani.
  • geo geo
    Bine zis, Dana
    DOUA FEMEI CARE REPREZINTA O FUNDATIE/ONG/CEVA FARA PROFIT 100%....., CU BANII DONATI DE OAMENI SI COMPANII, FAC UN SPITAL PRIVAT, PENTRU CA STATUL NU FACE NIMIC SI GATA! FELICITARI!
    Puteai totusi sa te abtii, indiferent de ce si cum gandeai la momentul respectiv, si sa nu postezi ceea ce ai postat pe data de 22 octombrie 2019.

Trimite un comentariu

sus