Skip to main content

Vlad se răzbună și anul viitor. Serialul va avea sezonul al treilea

 
Vlad se răzbună și anul viitor. Serialul va avea sezonul al treilea

Vlad va avea și sezonul al treilea. Serialul, adaptat după producția turcească Ezel, a fost prelungit pentru sezonul cu numărul trei, anunță site-ul spaniol todonews.com, care citează un comunicat al Ecco Rights, compania care distribuie serialul la nivel internațional.

Aceeași sursă mai menționează că cel de-al treilea sezon al serialului Vlad va fi difuzat la începutul anului 2020. 

Publicitate

„Vlad este cel mai ambițios proiect pe bază de scenariu pe care l-am avut până acum la Pro TV și suntem încântați de felul în care a fost primit de publicul din România. Suntem entuziasmați să vedem unde ne va duce cel de-al treilea sezon”, a declarat Antonii Mangov, Senior Pro TV Programming Executive. 

Despre serial, pe scurt: Serialul spune povestea lui Adrian Anuței, un bărbat care a fost condamnat la închisoare, după ce a fost învinovățit de un jaf pe care nu l-a comis. După mai mulți ani, Adrian revine sub numele de Vlad Pop (rol jucat de Adrian Nartea), cu un plan de răzbunare.

Serialul difuzat de Pro TV în serile de luni a adus audiențe bune postului. Deși nu a fost lider de piață (s-a clasat după Chefi la Cuțite), serialul a adus audiențe bune Pro TV, în media postului. 

Aminitm că cel de-al doilea sezon al serialului Vlad a fost realizat cu ajutor de la Guvern, prin schema de stat privind sprijinirea industriei cinematografice. 

Concret, postul a primit 4,2 milioane de lei (aproape un milion de euro), sumă care reprezintă 35% din bugetul producției. 

Citește și: 

AUDIENȚE. Vlad a recuperat din audiență și a recâștigat (doar) țara. Chefii Antenei 1 au rămas peste Pro TV la orașe și la tineri

S-a aprobat. Pro TV va face serialul Vlad cu bani de la Guvern. Cere ajutor de stat și pentru serialul Profu'

PREMIERĂ. Cinci producții românești, în fruntea celor mai urmărite seriale ale lunii septembrie

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu