Skip to main content

Schimbări la Smart FM, radioul lui Marius Tucă și Adrian Sârbu. Devine rețea regională. Se schimbă și numele

 
Schimbări la Smart FM, radioul lui Marius Tucă și Adrian Sârbu. Devine rețea regională. Se schimbă și numele

Smart FM, postul de radio deținut de Marius Tucă și Adrian Sârbu, trece prin schimbări. 

Publicitate

Postul de radio format din cinci licențe locale a primit acordul CNA de a se constitui în rețea regională. Noua rețea, care va purta numele Smart Radio, va avea acoperire în București, Ilfov, Prahova și Dâmbovița. 

Prezentă în ședința publică de astăzi, Georgiana Levărdă, director general Smart Radio, a declarat:

„Ne numeam Smart FM și vrem să modificăm în Smart Radio, considerând că „radio” e un cuvânt mai puternic, emblematic decât FM. (...)Am păstrat numele Smart care definește și radioul și TV-ul. Tocmai pentru că intenționăm să lansăm și TV-ul, ca să se facă o diferențiere cât mai clară în mintea publicului între TV și radio, am folosit particula „radio”. 

Întrebată când va fi lansat postul Smart TV, reprezentanta postului a spus că va fi la începutul anului 2020.

În plus, aceasta a mai spus că sediul viitorului Smart TV, dar și al radioului va fi în clădirea Victoria One Center, în apropiere de Piața Victoriei.

Unde se aude Smart RadioBucurești - 107,3 FM, Câmpina - 103,2 FM, Ploiești - 95,9 FM, Snagov - 103,1 FM, Târgoviște - 88,7 FM. 

Smart Radio este operat de societatea Radio Smart SRL, o societate deținută de Aleph Media SRL - 50%, Marius Tucă - 40%, Dan Iacob - 10%.

Marius Tucă și Aleph Media SRL mai sunt parteneri în Smart TV Management, o societate care are licență pentru postul Smart TV, care nu a fost lansat încă. 

Totodată, Aleph media mai are trei licențe audiovizuale, pentru Aleph News, Aleph Business și Aleph Comedy. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Cool... ce inseamna dubla masura in CNA... exista un alt radio care are tot asa, mai multe frecvente, si a incercat anul trecut sau acum doi ani (nu mai retin exact) sa devina retea regionala... Guess what!!!! Nu s-a aprobat....:))) Oare sa fie o coincidenta faptul ca Smart Radio este al d-lui Tuca care este prieten cu unii membrii din CNA!?

Trimite un comentariu