Skip to main content

Schimbări la Smart FM, radioul lui Marius Tucă şi Adrian Sârbu. Devine reţea regională. Se schimbă şi numele

 
Schimbări la Smart FM, radioul lui Marius Tucă şi Adrian Sârbu. Devine reţea regională. Se schimbă şi numele

Smart FM, postul de radio deţinut de Marius Tucă şi Adrian Sârbu, trece prin schimbări.

Publicitate

Postul de radio format din cinci licenţe locale a primit acordul CNA de a se constitui în reţea regională. Noua reţea, care va purta numele Smart Radio, va avea acoperire în Bucureşti, Ilfov, Prahova şi Dâmboviţa.

Prezentă în şedinţa publică de astăzi, Georgiana Levărdă, director general Smart Radio, a declarat:

„Ne numeam Smart FM şi vrem să modificăm în Smart Radio, considerând că „radio” e un cuvânt mai puternic, emblematic decât FM. (...)Am păstrat numele Smart care defineşte şi radioul şi TV-ul. Tocmai pentru că intenţionăm să lansăm şi TV-ul, ca să se facă o diferenţiere cât mai clară în mintea publicului între TV şi radio, am folosit particula „radio”.

Întrebată când va fi lansat postul Smart TV, reprezentanta postului a spus că va fi la începutul anului 2020.

În plus, aceasta a mai spus că sediul viitorului Smart TV, dar şi al radioului va fi în clădirea Victoria One Center, în apropiere de Piaţa Victoriei.

Unde se aude Smart Radio: Bucureşti - 107,3 FM, Câmpina - 103,2 FM, Ploieşti - 95,9 FM, Snagov - 103,1 FM, Târgovişte - 88,7 FM.

Smart Radio este operat de societatea Radio Smart SRL, o societate deţinută de Aleph Media SRL - 50%, Marius Tucă - 40%, Dan Iacob - 10%.

Marius Tucă şi Aleph Media SRL mai sunt parteneri în Smart TV Management, o societate care are licenţă pentru postul Smart TV, care nu a fost lansat încă.

Totodată, Aleph media mai are trei licenţe audiovizuale, pentru Aleph News, Aleph Business şi Aleph Comedy.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Cool... ce inseamna dubla masura in CNA... exista un alt radio care are tot asa, mai multe frecvente, si a incercat anul trecut sau acum doi ani (nu mai retin exact) sa devina retea regionala... Guess what!!!! Nu s-a aprobat....:))) Oare sa fie o coincidenta faptul ca Smart Radio este al d-lui Tuca care este prieten cu unii membrii din CNA!?

Trimite un comentariu

sus