Skip to main content

Pro TV transmite tragerea la sorți a grupelor Euro 2020. Corina Caragea, pe scena evenimentului

 
Pro TV transmite tragerea la sorți a grupelor Euro 2020. Corina Caragea, pe scena evenimentului
Sursa foto: pro TV

România găzduiește, sâmbătă, 30 noiembrie, în premieră tragerea la sorți pentru stabilirea grupelor Campionatului European de Fotbal din 2020. Pro TV va transmite evenimentul de la Romexpo, în direct, în cadrul Știrilor de la ora 19:00, anunță postul de televiziune. Reacțiile în timp real și acoperirea extinsă a show-ului organizat de UEFA vor fi transmise și pe site-ul sport.ro.

Publicitate

În plus, Corina Cargea, prezentatoarea rubricii Sport de la Știrile Pro TV, va fi alături de vedeta media a UEFA, portughezul Pedro Pinto, pe scena de la București, în momentul în care se vor afla grupele Euro 2020. 

Caragea va prezenta acest moment pentru toate naționalele din Europa: va fi parte din echipa UEFA și va discuta cu unii dintre cei mai mari fotbaliști și antrenori ai lumii, anunță Pro TV. 

Corina Caragea:

„Este un moment istoric pentru România. Pentru prima dată, tragerea la sorți pentru stabilirea grupelor Euro 2020 va avea loc la București. Suntem gazda a patru meciuri ale Campionatului European, meciuri ce vor fi anul viitor pe Arena Națională.

EURO 2020 va fi găzduit de 12 țări, în toată Europa. Este o mândrie și o mare responsabilitate pentru țara noastră, Bucureștiul dă lovitura de start a acestui uriaș turneu prin tragerea la sorți ce va avea loc sâmbătă la Romexpo. UEFA a ales ca eu să fiu prezentatorul acestui grandios show, alături de celebrul Pedro Pinto. Este o onoare pentru mine să iau parte la acest moment istoric pentru noi toți.

Sunt foarte emoționată și totodată nerăbdătoare. Nu vreau să vă dezvălui surprizele, însă vă asigur că spectacolul va fi unul incredibil, pe scena de la București vor păși campioni europeni și mondiali. Îi vom primi în România pe cei mai importanți actori din fotbalul mondial.”

DJ-ul și producatorul olandez Martin Garrix, artistul oficial al turneului final UEFA Euro 2020, va avea și el un moment special în gala de la București. Garrix va compune imnul oficial al competiției, care urmează să fie lansat în primăvară.

Tragerea la sorți pentru stabilirea grupelor Euro 2020 va fi difuzată în Știrile Pro TV de la ora 19:00, și integral pe www.sport.ro. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Să le fie rușine celor de la PRO TV pentru că nu sunt în stare să transmită INTEGRAL (adică de la început până la sfârșit) acest eveniment unic pentru România !!! Dacă nu pe Pro TV, atunci pe Pro X, dar să îl transmită cum trebuie.
    Dar la ce să te aștepți de la ei, când și la începutul meciurilor de fotbal, pun reclamă atunci când se afișează echipele de start...
  • Bun. Si echipa nationala a Romaniei oare cu cine va juca? Ups....nu s-a calificat. Dar ne mai da UEFA o sansa. O schipa clasata pe locul 4 ar trebui sa se pregateasca pentru urmatoarele preliminarii, nu invitata sa intre pe usa din dos. Ce a ajuns si sportu asta! O mega afacere.

Trimite un comentariu