Skip to main content

Pro TV transmite tragerea la sorţi a grupelor Euro 2020. Corina Caragea, pe scena evenimentului

 
Sursa foto: pro TV
Sursa foto: pro TV

România găzduieşte, sâmbătă, 30 noiembrie, în premieră tragerea la sorţi pentru stabilirea grupelor Campionatului European de Fotbal din 2020. Pro TV va transmite evenimentul de la Romexpo, în direct, în cadrul Ştirilor de la ora 19:00, anunţă postul de televiziune. Reacţiile în timp real şi acoperirea extinsă a show-ului organizat de UEFA vor fi transmise şi pe site-ul sport.ro.

Publicitate

În plus, Corina Cargea, prezentatoarea rubricii Sport de la Ştirile Pro TV, va fi alături de vedeta media a UEFA, portughezul Pedro Pinto, pe scena de la Bucureşti, în momentul în care se vor afla grupele Euro 2020.

Caragea va prezenta acest moment pentru toate naţionalele din Europa: va fi parte din echipa UEFA şi va discuta cu unii dintre cei mai mari fotbalişti şi antrenori ai lumii, anunţă Pro TV.

Corina Caragea:

„Este un moment istoric pentru România. Pentru prima dată, tragerea la sorţi pentru stabilirea grupelor Euro 2020 va avea loc la Bucureşti. Suntem gazda a patru meciuri ale Campionatului European, meciuri ce vor fi anul viitor pe Arena Naţională.

EURO 2020 va fi găzduit de 12 ţări, în toată Europa. Este o mândrie şi o mare responsabilitate pentru ţara noastră, Bucureştiul dă lovitura de start a acestui uriaş turneu prin tragerea la sorţi ce va avea loc sâmbătă la Romexpo. UEFA a ales ca eu să fiu prezentatorul acestui grandios show, alături de celebrul Pedro Pinto. Este o onoare pentru mine să iau parte la acest moment istoric pentru noi toţi.

Sunt foarte emoţionată şi totodată nerăbdătoare. Nu vreau să vă dezvălui surprizele, însă vă asigur că spectacolul va fi unul incredibil, pe scena de la Bucureşti vor păşi campioni europeni şi mondiali. Îi vom primi în România pe cei mai importanţi actori din fotbalul mondial.”

DJ-ul şi producatorul olandez Martin Garrix, artistul oficial al turneului final UEFA Euro 2020, va avea şi el un moment special în gala de la Bucureşti. Garrix va compune imnul oficial al competiţiei, care urmează să fie lansat în primăvară.

Tragerea la sorţi pentru stabilirea grupelor Euro 2020 va fi difuzată în Ştirile Pro TV de la ora 19:00, şi integral pe www.sport.ro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • LM LM
    Să le fie rușine celor de la PRO TV pentru că nu sunt în stare să transmită INTEGRAL (adică de la început până la sfârșit) acest eveniment unic pentru România !!! Dacă nu pe Pro TV, atunci pe Pro X, dar să îl transmită cum trebuie.
    Dar la ce să te aștepți de la ei, când și la începutul meciurilor de fotbal, pun reclamă atunci când se afișează echipele de start...
  • un privitor un privitor
    Bun. Si echipa nationala a Romaniei oare cu cine va juca? Ups....nu s-a calificat. Dar ne mai da UEFA o sansa. O schipa clasata pe locul 4 ar trebui sa se pregateasca pentru urmatoarele preliminarii, nu invitata sa intre pe usa din dos. Ce a ajuns si sportu asta! O mega afacere.
  • micutu de la 4 micutu de la 4
    Ah mai Corina...:) Cum are unii noroc!
  • Corina Corina
    Foarte tare ...
  • Liviu Liviu
    Bravo, Corinuta!! Te pupam! Suntem mandri de tine!

Trimite un comentariu

sus