Skip to main content

VIDEO. #RobbieForGold. Povestea înotătorului român Robert Glință, pe care-l desparte o secundă de recordul mondial. Totul, într-un clip video

 
VIDEO. #RobbieForGold. Povestea înotătorului român Robert Glință, pe care-l desparte o secundă de recordul mondial. Totul, într-un clip video

VIDEO. #RobbieForGold. Agenția WeAreSports semnează o campanie cu personaj principal Robert Glință, unul dintre cei mai buni înotători români calificați la Jocurile Olimpice din 2020.  

Clipul video spune o „poveste” despre timp, rostită chiar de sportivul de 22 de ani, care se bate pentru o medalie olimpică la Tokyo, anul viitor. Acolo, va concura la proba de 100 metri spate.

Publicitate

De ce e o poveste despre timp? 

Este o poveste despre timp pentru că Glință este la o secundă și câteva sutimi de recordul mondial.

Înainte de detalii despre concept, clipul video. 

VIDEO. Robbie For Gold | The Movie - O secundă până la recordul mondial

Edenia Foods, sponsorul lui Robert Glință 

Conceptul clipului online - susținut de Edenia - pune în prim-plan lupta cu Robert cu timpul - cel mai bun timp al lui Robert la proba care l-a consacrat, 100 de metri spate, este de 53,34, menționează reprezentanții agenției. 

„Timpul e un partener de nădejde, dar și un concurent de temut. E meticulos, e calculat, așa că în lupta cu el trebuie să fii la fel, fără greșeală”, spune printre altele Robert Glință.

WeAreSports a gândit și creat strategia de comunicare RobbieForGold, pentru Edenia Foods, brandul care îl sponsorizează pe Robert pentru trei ani, notează aceeași sursă. 

Campania care va desfășura online și are componente de social media – Facebook și Instagram. Clipul se vede pe Youtube, Vimeo sau pe site-ul robbieforgold.ro, precum si povestea filmată a lui Robert: un video al cărui concept pune în prim-plan lupta cu Robert cu timpul - cel mai bun timp al lui Robert la proba care l-a consacrat, 100 de metri spate, este de 53,34. Se află la #1Secundă și câteva sutimi de recordul mondial.

Video-ul a fost filmat și produs de Parcfilm, în regia lui Tudor Hristescu. Echipa care s-a ocupat de film:

  • Regizor: Tudor Hristescu
  • DOP: Razvan Sima
  • Producator: Tudor Hermeneanu
  • Agentie: Wearesports.ro – Andrei Velicu Dordea, Ruxandra Hristescu
  • Client: Edenia Foods / Macromex
  • Camera: Red Gemini
  • Obiective: Lomo anamorphotic
Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu