Skip to main content

VIDEO. #RobbieForGold. Povestea înotătorului român Robert Glinţă, pe care-l desparte o secundă de recordul mondial. Totul, într-un clip video

 
VIDEO. #RobbieForGold. Povestea înotătorului român Robert Glinţă, pe care-l desparte o secundă de recordul mondial. Totul, într-un clip video

VIDEO. #RobbieForGold. Agenţia WeAreSports semnează o campanie cu personaj principal Robert Glinţă, unul dintre cei mai buni înotători români calificaţi la Jocurile Olimpice din 2020.

Publicitate

Clipul video spune o „poveste” despre timp, rostită chiar de sportivul de 22 de ani, care se bate pentru o medalie olimpică la Tokyo, anul viitor. Acolo, va concura la proba de 100 metri spate.

De ce e o poveste despre timp?

Este o poveste despre timp pentru că Glinţă este la o secundă şi câteva sutimi de recordul mondial.

Înainte de detalii despre concept, clipul video.

VIDEO. Robbie For Gold | The Movie - O secundă până la recordul mondial

Edenia Foods, sponsorul lui Robert Glinţă

Conceptul clipului online - susţinut de Edenia - pune în prim-plan lupta cu Robert cu timpul - cel mai bun timp al lui Robert la proba care l-a consacrat, 100 de metri spate, este de 53,34, menţionează reprezentanţii agenţiei.

„Timpul e un partener de nădejde, dar şi un concurent de temut. E meticulos, e calculat, aşa că în lupta cu el trebuie să fii la fel, fără greşeală”, spune printre altele Robert Glinţă.

WeAreSports a gândit şi creat strategia de comunicare RobbieForGold, pentru Edenia Foods, brandul care îl sponsorizează pe Robert pentru trei ani, notează aceeaşi sursă.

Campania care va desfăşura online şi are componente de social media – Facebook şi Instagram. Clipul se vede pe Youtube, Vimeo sau pe site-ul robbieforgold.ro, precum si povestea filmată a lui Robert: un video al cărui concept pune în prim-plan lupta cu Robert cu timpul - cel mai bun timp al lui Robert la proba care l-a consacrat, 100 de metri spate, este de 53,34. Se află la #1Secundă şi câteva sutimi de recordul mondial.

Video-ul a fost filmat şi produs de Parcfilm, în regia lui Tudor Hristescu. Echipa care s-a ocupat de film:

  • Regizor: Tudor Hristescu
  • DOP: Razvan Sima
  • Producator: Tudor Hermeneanu
  • Agentie: Wearesports.ro – Andrei Velicu Dordea, Ruxandra Hristescu
  • Client: Edenia Foods / Macromex
  • Camera: Red Gemini
  • Obiective: Lomo anamorphotic
Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bon Bon
    O secunda e enorm la inot...ideea buna,nu se potriveste la suta spate

Trimite un comentariu

sus