Skip to main content

FOTO. Primele trei nume din noul sezon „Bravo, ai stil”, cu vedete: O ispită de la Insula Iubirii și Raluca de la Bambi

 
FOTO. Primele trei nume din noul sezon „Bravo, ai stil”, cu vedete: O ispită de la Insula Iubirii și Raluca de la Bambi

FOTO. Bravo, ai stil! Celebrities, de la Kanal D, și-a aflat primele trei concurente din următorul sezon: Raluca de la Bambi, o ispită de la Insula Iubirii (show de la Antena 1) și fiica Catincăi Roman. 

Înainte de numele primelor trei concurente, o mențiune. Noul sezon al show-ul jurizat de Catalin Botezatu, Raluca Badulescu si Maurice Munteanu vine cu un format puțin schimbat. Sezonul cu numărul șase va fi cu vedete.

Publicitate

Maria Ilioiu este una dintre vedetele anunțat de Kanal D. Aceasta a apărut la TV în emisiunea Insula Iubirii, de la Antena 1, unde avea rol de ispită. 

„Vreau să mă cunoașteți exact așa cum sunt. Vreau sa demonstrez cine sunt și ce pot! Sunt sinceră, fidelă, iubitoare, pasională și vehementă!”, a spus Maria Ilioiu.

Raluca Tănase, din trupa „Bambi” este un alt nume anunțat. Și-a început cariera artistică de mică și a avut numeroase aparitii TV. Trupa Bambi a câștigat în 2011 Discul de Aur. Din 2015, Raluca si Denisa Tănase, sora acesteia, s-au axat pe cariere solo. 

„Sunt o persoana care are mereu un cuvant de spus in ceea ce priveste arta, care nu renunta usor si care demonstreaza mereu implicare. Stapanesc foarte bine emotiile, iar atunci cand simt presiune nu ma pierd usor”, spune Raluca Tănase. 

Calina Dumitrescu, fiica Catincăi Roman, este al treilea nume anunțat de Kanal D pentru sezonul șase Bravo, ai stil! 

FOTO.

  • Calina Dumitrescu
  • Maria Ilioiu
  • Raluca Tanase

Citește și:


 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu