Skip to main content

FOTO. Show-ul Survivor la Kanal D, primii concurenţi: Ruby şi Augustin Viziru printre nume

 
FOTO. Show-ul Survivor la Kanal D, primii concurenţi: Ruby şi Augustin Viziru printre nume

FOTO. Show-ul „Survivor” şi-a aflat primii concurenţi în noul sezon care va fi la Kanal D.

Publicitate

Ruby, Augustin Viziru, Cezar Juratoni şi Asiana Peng sunt primii patru concurenţi care intră în competiţia filmată în Republica Dominicană.

Reamintim că postul Kanal D va face show-ul la trei ani distanţă după ce acesta a fost la Pro TV. Va fi filmat în Republica Dominicană, la fel ca şi Exatlon, dar va aveaşiacelaşi producător, Acun Medya

Cântăreaţa Ruby (Ana Claudia Grigore) nu este străină de reality show-uri asemănătoare Survivor. Ea a mai participat şi Asia Express (Antena 1) sau Sunt celebru, scoate-mă de aici (Pro TV).

Ea a scos piese precum ”Miracle of Love”, „Stinge lumina”, „Baiat de bani gata” (feat Pacha Man), „De la distanta”, „Condimente”, „Tata”, „Rochia mea”

„Sunt hotarata, ambitioasa, ma bazez mult pe descarcarea de adrenalina si pe faptul ca imi place sa imi duc misiunile la bun sfarsit”, spune Ruby despre noul show de la Kanal D.

Actorul Augustin Viziru este următorul nume din show-ul Kanal D. Unul dintre cele mai recente proiecte în care a apărut pe TV este serialul Umbre, de pe HBO. Sezonul trei a fost lansat la jumătatea lunii noiembrie.

Viziru a jucat tenis până la vârsta de 17 ani, iar în acea perioadă a descoperit competiţiile de biliard.

Are în palmares şi titluri de campion naţional şi balcanic la biliard. Bunicul său, Gheorghe Viziru, i-a antrenat pe legendarii Ion Ţiriac şi Ilie Năstase.

„Imi doresc sa ma descopar pe mine, Survivor Romania e mai mult decat un show de televiziune, sunt sigur ca o asfel de competitie scoate ce mai bun sau ce e mai rau din tine.

Te obliga sa te adaptezi, sa faci conexiuni, sa te autodepasesti, sa devii mai inteligent. Toata viata mea mi s-a spus ce bun sunt si ce talentat sunt si am crezut ca e suficient, nu a trebuit sa ma lupt sa obtin ceva”, a spus Viziru.

Cezar Juratoni este boxer, multiplu campion naţional la juniori, tineret şi seniori. Are în palmares 12 meciuri, cu 11 victorii, dintre care opt prin knockout.

„Sunt sigur ca voi face fata acestui concurs. Punctele mele forte sunt rezistenta, viteza, inteligenta.

Reusesc sa ma adaptez foarte repede in orice situatie. Cea mai mare provocare pentru mine va fi lipsa familiei, dar voi face fata cu brio oricarei incercari ”, spune Cezar Juratoni.

Asiana Peng este gimnastă care a făcut parte din lotul olimpic al României, cu 50 de medalii în palmares.

„Sunt rezistenta, am capacitatea de a face fata oricarei provocari. Sunt obisnuita cu cantonamentele si cu reguli stricte, spartane”, spune Peng.

GALERIE FOTO

  • Asiana Peng - Gimnasta
  • Asiana Peng - Gimnasta
  • Augustin Viziru
  • Cezar Juratoni - Boxer
  • Cezar Juratoni - Boxer
  • Ruby (Ana Claudia Grigore)

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • D D
    Mai bine emisiuni, nu turcisme.
    Nu mai scapam de serialele turcesti. Au aparut pe toate posturile TV...
  • Costi Costi
    Se vede ca astia mor de foame.. Se duc de la o televiziune la alta
  • FLORIN FLORIN
    Aceleași vedete reciclate sa nu le zic altfel.. Fac pariu ca va apărea și morosanu
  • cold mountain cold mountain
    Ruby este iubitoare de animale si a fost ingrozita de ce a vazut la Asia Express. Boicotati destinatiile turitice din Asia, nu va duceti acolo. Ati auzit de Yulin Festival? Cautati pe net, dar pregatiti-va de insomnie cronica dupa ce vedeti asa ceva. Ce se aude de acea femeie de pe instagram pe care Ruby si alte vedete au incercat s-o cenzureze?

Trimite un comentariu

sus