Skip to main content

VIDEO. Câştigătorul iUmor, sezonul şapte, un tânăr de origine africană: „Şi eu primesc urări de „La mulţi ani”, dar de Black Friday”

 
VIDEO. Câştigătorul iUmor, sezonul şapte, un tânăr de origine africană: „Şi eu primesc urări de „La mulţi ani”, dar de Black Friday”

Antena 1 a pus punct sezonului şapte al show-ului iUmor, jurizat de Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo. Marele premiu de 20.000 de euro a mers în acest an la tânărul de origine africană Mukinka şi numărul său de stand up.

Publicitate

În numărul din finală a mixat în stand-up său limba engleză cu limba română, a vorbit despre tradiţiile românilor atunci când se sărbătoreşte ziua de nume.

„Numele meu este Mukinka. Şi eu primesc urări de „La mulţi ani”, dar de Black Friday”, despre cum este văzut un străin de culoare în România, care sunt reacţiile lor şi cum a reuşit să se acomodeze cu obiceiurile noastre.

AUDIENŢE. Ediţia de aseară, care a fost difuzată până aproape de ora unu noaptea, Antena 1 a fost lider de audienţă pe publicul comercial şi la nivel naţional.

La nivel naţional. iUmor s-a apropiat de o medie de 1,2 milioane de telespectatori (cu un vârf de 1,8 milioane de persoane, la 21.20). Pro TV a obţinut o medie de aproape 1,1 milioane de persoane.

La oraşe, Pro TV a fost liderul, cu 650.000 de persoane, media serii, în timp de Antena 1 a fost aproape cu aproape 600.000 de persoane.

Pe intervalul 20.00 - 00.50, Antena 1 a avut, pe publicul comercial, o medie de 315.000 de telespectatori şi o cotă de piaţă de 23,6%. Pro TV, care a avut mare parte din seară cel de-al doilea live Vocea României, a fost urmărit de 270.000 de persoane şi o cotă de 20,1%

Cei 12 finalişti care şi-au disputat marele premiu de 20.000 euro în sezonul 7 au fost: Mukinka, Dan Ţuţu, Silviu Gherman, Mario Lopez, George Ţintă, Alex Şerban, Trupa HA-RAP, Adrian şi Andrei, Eduard şi Bianca, Cristian DeNis, Bogdan Călin şi Patrik Cottet.

Momentul câştigător de la iUmor, în continuare

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Expertul Expertul
    Cel mai prost om din Moldova Noua crede ca este foarte destept daca s-a uitat la Iumor, dar nu este in stare sa scrie decent in limba romana. Toata lumea stie ca publicul Iumor este in majoritate foarte needucat. Zona de comentarii de pe Pagina de media este poluata de iubitorii de antualete, prin comentarii imbecile. Comentariile lor nu sunt doar imbecile, ci si scrise in dancileza..
  • marian marian
    Mai baiatule antenist ,slugoi si postaci sunteti voi doi agenti de serviciu ,pana acum a-ti stat in barlog si acum iesiti ca popandai din viziune si jigniti cum va taie capul ,aceasta este mintea sclipitoare a unui antenist votanti Vioricai .
  • Mile Mile
    Pro tv , alegerea pesedistilor fara carte
  • D D
    Sa te uiti la iUmor inseamna ca esti destept ? Vai de viata lui mile...
  • mile mile
    sa moara postacii de crize , bravo antenei , alegerea romanilor destepti
  • D D
    mile, ai uitat de saptamanaile trecute ? Cand Pro TV avea Visuri la cheie, Masterchef (miercuri si joi), Sef sub acoperire; atunci erau saptamani de cosmar pentru Antena ta.
    Doar acum o duce mai bine, cand are Pro filme rerereredifuzate.

    Si mare realizare pentru iUmor... De cand a inceput emisiunea, a prins pozitia de lider doar 2 zile ? Si la diferenta cam de 1 punct. La prima confruntare, Vocea a avut aproape dublu pe comercial.
  • mile mile
    iumor a facut de rusine marea voce a romaniei , saptamana de cosmar pt protevisti si postaci, luni antena 11 rating , marti 9, joi 7 , vineri 7 , ei doar 6 trei zile , nu ne spuneti ca trebuie mutat iumor in alta zi , acum o intoarceti slugoilor
  • D D
    Iar viseaza unii ca a scazut comercialul in ultimii 10 ani la Pro TV... Cand luna trecuta, in noiembrie ai fost la aproape 3 puncte rating diferenta fata de locul 2.
  • marian marian
    Razvane cred ca voi sunteti spalati demult nu stiu ce ce a sters pe jos la diferenta asta ma faci sa rad , cred ca va face si in primavara si-l va baga cu Romanii au talent , au zis ca daca mergee cu vocea o sa mearga si cu ei mile comercialul la voi scade si urca pensionarii
  • mile mile
    in ultimii 10 ani comercialul a scazut la pro tv , deci se poate si vineri iumor
  • Răzvan Răzvan
    "marian" cap de guma ,taci din gura ca esti spalat pe creier , manipulari sunt la Pro tv cu Vocea pensionarilor. Aseara,iumor a sters pe jos cu Vocea pensionarilor
  • F F
    Ce scandal faceau antenistii cand nu castiga un Roman suta in suta un show de la pro. Acum lauda. :))

    Felicitari oricum. Daca I-a votat lumea, a meritat.
  • marian marian
    Ce se mai lauda antenuta ca a fost lider detasat de audienta manipulari asa cum numai ei stiu sa faca ,lider detasat inseamna cand ai 2-3 puncte reting vocea a fost muuuult mai frumoasa decat emisiunea de umor ratat de la antenuta o emisiune pentru needucati
  • Răzvan Răzvan
    Felicitari ,nu am rezistat pana la final dar am vazit momentul pe youtube si omu e chiar bun. Astept sa postati audientele finalei iumor cum faceti de obicei ,cu tabel.

Trimite un comentariu

sus