Skip to main content

VIDEO. Antireclamă. „Dați-le naibii de ecrane, stați lângă oameni” - Dan Negru și un mesaj pentru un Revelion „fără ecrane”

 
VIDEO. Antireclamă. „Dați-le naibii de ecrane, stați lângă oameni” - Dan Negru și un mesaj pentru un Revelion „fără ecrane”

VIDEO. „Ignorați meme-urile de pe Facebook, care spun să faceți revelionul cu Dan Negru” - Da, mesajul vine chiar de la Dan Negru care face Revelionul cu numărul 20 la Antena 1. 

De ce această „anitireclamă” ? 

Publicitate

Realizatorul de televiziune încurajează oamenii să facă un revelion „offline”, departe de televizoare și ecrane. 

Acesta consideră că: „Cea mai mare bucurie de pe Pământ e să-ți faci revelionul cu oamenii apropiați, cu copiii, mama, tata, bunicii sau cu prietenii. Dați-le naibii de ecrane, stați lângă oameni”, a spus Negru la Interviurile Paginademedia.ro

Totuși, prezentatorul le oferă o variantă și celor care vor să-l vadă la TV, mai exact reluarea de pe 1 ianuarie a Revelionului de la Antena 1. 

„Nu vor mai fi multe revelione în care să stai lângă cei dragi. De ce să nu te bucuri de o sărbătoare lângă oameni?”, punctează Negru. 

Mesajul lui Dan Negru la Interviurile Paginademedia.ro:

„Încercați să ignorați meme-urile de pe Facebook, care spun să faceți revelionul cu Dan Negru.

Cea mai mare prostie de pe Pământ e să îți petreci revelionul în fața unor ecrane de telefon sau de televizor. Cea mai mare bucurie de pe Pământ e să-ți faci revelionul cu oamenii apropiați, cu copiii, mama, tata, bunicii sau cu prietenii.

Durata medie de viață a unui român e de 60-65 de ani. Merită să îți petreci 60 de revelioane în fața unor ecrane? Nu merită. Eu vă sfătuiesc să vă găsiți prieteni, familii, apropiați și lasați televizoarele. Să vă uitați la revelionul lui Negru a doua zi în reluare.

Nu vor mai fi multe revelione în care să stai lângă cei dragi. De ce să nu te bucuri de o sărbătoare lângă oameni?

Dați-le naibii de ecrane, stați lângă oameni.”

VIDEO. Mesajul lui Dan Negru pentru un Revelion fără ecrane

 

Vezi interviul integral AICI: Dan Negru, 20 de ani de Revelioane la Antena 1. „Nu online-ul a omorât TV-ul”. Cât vor mai merge măștile și care e „rețeta” lui Negru?

 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • De fapt este o idee foarte buna! Ar fi interesant de vazut cine se mai uita la TV de revelion. Nu e nicio disperare. A fost o analiza profesionista. Asta e profilul site-ului, nu material pentru ultrasi!
  • O analiza ca acum 10 ani de Revelion mai faceti si voi?
    https://www.paginademedia.ro/2009/01/profilul-audientei-cine-s-a-uitat-de-revelion-la-televizor

Trimite un comentariu