Skip to main content

Afli în timp real golurile din Liga 1. Vezi toate golurile din urmă. Aplicație dezvoltată de eAD Interactive

 
Afli în timp real golurile din Liga 1. Vezi toate golurile din urmă. Aplicație dezvoltată de eAD Interactive

VIDEO. Aplicație care te notifică în timp real despre golurile marcate în meciurile din Liga 1. Poți vedea și golurile din etapele din urmă.

Publicitate

Se numește Liga 1 Casa Pariurilor și poate fi descărcată gratuit de pe Google Play și App Store.

În primă fază, în aplicația LIGA 1 Casa Pariurilor utilizatorii văd programul meciurilor și toate golurile marcate în acest sezon. Aplicația oferă acces la toate etapele de până acum, golurile din fiecare meci putând fi vizionate direct în aplicație prin secvențe video însoțite de informații esențiale precum minutul și marcatorul.

Ce va urma:

“În faza a doua, userii vor putea să-și creeze cont, urmând apoi să aibă acces la informații personalizate despre echipa/echipele favorite: notificări când marchează, pagini de club unde vor găsi ultimele date despre echipe, canale de discuții real-time în timpul meciurilor.

De asemenea, vom introduce și o componentă de shop, unde fanii vor putea cumpăra, direct din aplicație, bilete la meciurile din Liga 1, precum și echipamentele echipelor din Liga 1” a declarat Iulian Sîrbu, Manager de Proiect.

Aplicația a fost lasată de Liga Profesionistă de fotbal și eAD Interactive, deținătorul drepturilor de difuzare pentru meciurile din Liga 1.

Cum arată aplicația Liga 1 Casa Pariurilor

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu