Skip to main content

Pentru cine a lăsat Anamaria Prodan „dragostea rurală” de la Pro TV. Reality-ul Prodanca și Reghe revine la TV

 
Pentru cine a lăsat Anamaria Prodan „dragostea rurală” de la Pro TV. Reality-ul Prodanca și Reghe revine la TV

Anamaria Prodan și-a găsit o nouă televiziune după despărțirea de Pro TV. Aceasta va fi din nou personaj principal în emisiunea „Prodanca și Reghe – Prețul succesului”, ce va fi difuzată Antena Stars, anunță TVmania.

Postul de televiziune Antena Stars va continua astfel seria reality-show-ului Prodanca si Reghe' cu sezonul numărul cinci. Emisiunea va fi o continuare a reality-show-ului care a fost difuzat la Euforia TV (actualul Happy Channel) timp de patru ani și a avut șase sezoane.

Publicitate

Vor fi imagini din Las Vegas, Italia și Dubai (țara în care locuiește în mare parte alături de soțul ei, antrenorul Laurențiu Reghecampf).

Anamaria Prodan, la Xtra Night Show:

„Emisiunea va continua de unde s-a terminat, în America. Este un remember al acestor ani. Ce am făcut și unde am ajuns. Am camerele cu mine peste tot.”

Amintim că Anamaria Prodan a încheiat colaborarea cu Pro TV în luna octombrie a anului trecut, când avea în pregătire al treilea sezon al emisiunii Gospodar fără pereche. 

La câteva zile după anunțul despărțirii, Pro TV a anunțat noua prezentatoare a reality-show-ului, Geanina Ilieș, fostă prezentatoare de știri la Observatorul Antenei 1 și fostă concurentă în emisiunea Ferma - un nou început, difuzată în primăvara lui 2019. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • A schimbat televiziunea pentru ca ei i se potriveste acest tip de emisiune. La Pro prezenta ceea ce era in mare dupa un scenariu si atat. Acest tip de emisiune a facut-o ani de zile si e obisnuita sa fie filmata non-stop. E clar ca aici suma de bani pe care o va primi va fi cu mult mai ridicata decat la Protv. Nu oricine se lasa filmat in orice moment din viata, e clar un contract pe multi bani. Acum depinde daca audienta va scoate acesti bani investiti.

Trimite un comentariu