Skip to main content

Las Fierbinți-ul Antenei 1 revine. Serialul de comedie Mangalița va avea și sezonul doi

 
Las Fierbinți-ul Antenei 1 revine. Serialul de comedie Mangalița va avea și sezonul doi

Antena 1 pregătește un nou sezon Mangalița. Serialul de comedie, cu actorii din Atletico Textila și Ai nostri, va avea și sezonul doi, anunță reprezentanții postului. 

Nu s-a anunțat, însă, și o dată pentru serial.  

Publicitate

Primul sezon a debutat la finalul lui septembrie 2019 (duminica, de la ora 20:00). După primele șase episoade, cu audiențe modeste, a fost mutat vinerea, de la ora 22:15.

„Ca și în primul sezon, sursa majoră de inspirație pentru creatorii serialului rămâne realitatea cotidiană.

Situațiile reale continuă să surprindă chiar și pe cei mai buni scriitori sau creatori de comedie”, a spus Gabriel Popescu - producătorul serialului.

Despre serial. Producția îl are în centru pe Stelian Manole, primarul aflat în fruntea urbei de peste 20 de ani. Rolul acestuia este interpretat de Teodor Corban, cunoscut publicului din filme precum „A fost sau n-a fost?” sau „Poziția copilului” și câștigător al premiului Gopo, în anul 2016, pentru rolul din filmul Aferim.

Primarul orașului Mangalița, Stelian Manole, a câștigat toate alegerile de până acum cu unanimitate de voturi. În prezent, el trage sforile să obțină cel de-al optulea mandat consecutiv.

Filmările pentru serialul de comedie Mangalița s-au desfășurat pentru aproape două luni de zile în localitatea Bolintin Vale.

Citește și: 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • scrie de cateva zile pe net ca Loredana e in juriu la Next Star...mare pacat, era mai misto la Masked Singer sa fie...si Stefan sa revina intr-un format de genul Dansez la Pro... nu vor fi deloc pusi in valoare la aceasta emisiune
  • Mangalita e sub Moldovenii de la Kanal D si nu vor prinde audiente mai bune ca in primul sezon. Probabil nu este un cost prea mare pentru crearea lui si isi scot banii cat sa aiba ce difuza.
  • Las Fierbinti e prea bun, nu poate fi intrecut in urmatorii 10 ani. Mangalita poate trai dejer cu locul 2, actorii sunt chiar ok. Pe mine m.au impresionat pozitiv in primul sezon.

Trimite un comentariu