Skip to main content

Mesaje după dispariţia Cristinei Ţopescu. Dan Negru: „Ce breaslă ipocrită suntem!”. Mîndruţă: "Nu-i mai invidiaţi pe oamenii celebri"

 
Mesaje după dispariţia Cristinei Ţopescu. Dan Negru: „Ce breaslă ipocrită suntem!”. Mîndruţă: "Nu-i mai invidiaţi pe oamenii celebri"

„Ce breaslă ipocrită suntem”, spune prezentatorul Dan Negru pe Facebook, în contextul decesului jurnalistei Cristina Ţopescu.

Publicitate

Negru continuă:

Cea mai iubită prezentatoare din presa din Romania, scrie acu' pe un ecran. Presa care nu i-a mai găsit loc in ultima vreme”, în legătură cu faptul că în ultima perioadă a vieţii, Cristina Ţopescu a fost prezentă foarte puţin pe TV.

Realizatorul aduce şi exemplele lui Mile Cărpenişan sau Andrei Gheorghe care au fost „cei mai mari oameni de presă după moarte”, dar „in ultimii ani din viaţă presa le-a închis uşile”, mai spune Dan Negru.

Lucian Mîndruţă: „Nu-i mai invidiati pe oamenii celebri. Cu o moarte sunt datori si ei”

Jurnalistul Lucian Mîndruţă, de la Digi FM, a scris, de asemenea, câteva cuvinte despre moarte „în singurătate” a Cristinei Ţopescu.

„Ce-nseamna si gloria asta a luminii televizorului...

Sa ai, la 30 de ani, milioane de spectatori, sa te salute lumea pe strada la 40, sa devii activista civica dupa 50, sa iesi la marsuri si mitinguri cu sute de mii de oameni...

Si sa mori singura”, a scris Mîndruţă noaptea trecută pe Facebook.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    sachel, si ce esti dispeart, te deranjeaza adevarul , bravo negru , ipocriti
  • Sachel Sachel
    Este revoltator ca Dan Negru se baga in seama. Hai te du la emisiunile tale si urla, ca tie n-o sa-ti planga nimeni de mila.

Trimite un comentariu

sus