Skip to main content

Mesaje după dispariția Cristinei Țopescu. Dan Negru: „Ce breaslă ipocrită suntem!”. Mîndruță: "Nu-i mai invidiați pe oamenii celebri"

 
Mesaje după dispariția Cristinei Țopescu. Dan Negru: „Ce breaslă ipocrită suntem!”. Mîndruță: "Nu-i mai invidiați pe oamenii celebri"

„Ce breaslă ipocrită suntem”, spune prezentatorul Dan Negru pe Facebook, în contextul decesului jurnalistei Cristina Țopescu. 

Publicitate

Negru continuă:

Cea mai iubită prezentatoare din presa din Romania, scrie acu' pe un ecran. Presa care nu i-a mai găsit loc in ultima vreme”, în legătură cu faptul că în ultima perioadă a vieții, Cristina Țopescu a fost prezentă foarte puțin pe TV. 

Realizatorul aduce și exemplele lui Mile Cărpenișan sau Andrei Gheorghe care au fost „cei mai mari oameni de presă după moarte”, dar „in ultimii ani din viață presa le-a închis ușile”, mai spune Dan Negru.

Lucian Mîndruță: „Nu-i mai invidiati pe oamenii celebri. Cu o moarte sunt datori si ei”

Jurnalistul Lucian Mîndruță, de la Digi FM, a scris, de asemenea, câteva cuvinte despre moarte „în singurătate” a Cristinei Țopescu. 

„Ce-nseamna si gloria asta a luminii televizorului...

Sa ai, la 30 de ani, milioane de spectatori, sa te salute lumea pe strada la 40, sa devii activista civica dupa 50, sa iesi la marsuri si mitinguri cu sute de mii de oameni...

Si sa mori singura”, a scris Mîndruță noaptea trecută pe Facebook. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu