Skip to main content

Unul dintre cei mai vechi oameni de la Europa FM trece la Digi FM

 
Unul dintre cei mai vechi oameni de la Europa FM trece la Digi FM
Filip Standavid. Sursa foto: EuropaFM.ro

MUTARE. Unul dintre numele cele mai vechi de la știrile Europa FM a trecut la postul de radio Digi FM.

Filip Standavid, care a lucrat la Europa FM încă de la începuturile stației, în 2002, și până spre sfârșitul anului trecut, se va auzi la postul de radio din grupul Digi, din perioada următoare.

Publicitate

Contactat de Paginademedia.ro, jurnalistul a confirmat informația.

CARTE DE VIZITĂ. Filip Standavid a fost jurnalist Europa FM între 2002 și 2004, apoi între 2012 și 2019.

A prezentat știri, dar și emisiuni precum Videoradio (cronici de film).

În pauza de Europa FM, a lucrat la BBC și apoi (2008-2009) la Realitatea FM.

Timp de trei ani, s-a auzit la Rock FM, iar în 2012 a revenit la Europa FM.

Înainte de Europa FM, Filip Standavid a fost la Pro FM.

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • @Sandro,
  Iulia Verbancu a fost mai intai la Pro FM, alaturi de Filip, apoi la Europa FM, cand director de stiri era Rodica Culcer.
  Apoi, a avut o pauza de cativa ani (cand s-a auzit la Digi FM si in promo-urile de pe Digi Life).
  Ulterior, a revenit la Europa FM
 • @Alex,

  Imi pare rau sa te contrazic. Digi FM (le-am ascultat pe ambele), are mult mai multa muzica moderna, fata de Europa, incremenita in muzica anilor 80 + Shakira.

  Pentru Europa FM zic asa: Scorpions nu canta doar "Winds of Change". E valabil pentru multe formatii. Digi FM are muzica mai "fresh", din lipsa de un alt cuvant mai bun.

  Apoi, cand au plecat altii, de la Digi FM la Europa FM, a zis cineva ceva? ;) De pilda, Iulia Verbancu? Deci, de ce sa nu mearga si invers?!

  E un JOB, la fel ca oricare altul. Dar Digi FM are muzica mai buna..

  PS (pentru cei care au avut rabrare sa citeasca tot): Oricum, ascult muzica pe Youtube, unde selectia mi-o fac eu ;) Auzi pe undeva JM Jarre sau alti mari artisti, la radio?

  O zi buna tuturor!
 • @Alex
  Și formatul Europa FM a fost precedat de BBC România și de RFI România, dar și de postul patronat de stat Radio România Actualități, și cu toate astea nimeni nu i-a reproșat că ar fi o clonă, este un radio destinat ascultătorilor de peste 30 de ani, cu numeroase emisiuni informative.
  Digi FM a fost și el precedat de InfoPro, este axat pe același public ca EuropaFM și, făcând parte dintr-un grup ce deține și o televiziune de știri este și el punctat cu emisiuni informative.
  Cele două radiouri sunt într-adevăr asemănătoare, însă prezentatorii le fac să fie altfel, să aibă fiecare personalitatea sa.

  Oare KISS FM, Radio Zu, ProFM, Virgin Radio și Radio Impuls sunt clone?
 • Digi fm reuseste performanta de a fi doar clona Europa fm. Un post de neinteles: nu aduce nimic nou, nici in materie de gusturi muzicale, nici stiri in plus fata de Europa fm, nici emisiuni misto. Bani aruncati pe fereastra de patroni
 • Mulțumim ! Filip Standavid este un tip super informat şi , totodată , un profesionist în domeniul presei audio , care știe să transmită ceea ce știe , pentru a fi recepționat de ascultători. Succes !

Trimite un comentariu