Skip to main content

Voci noi la Radio Guerrilla. Mihai Dinu și Florin Oșlobanu vin cu emisiuni noi

 
Voci noi la Radio Guerrilla. Mihai Dinu și Florin Oșlobanu vin cu emisiuni noi

Radio Guerrilla aduce din această săptămână două noi emisiuni. Mihai Dinu și Florin Oșlobanu vin cu două noi producții.

Publicitate

R O O T S cu Mihai Dinu, duminica, 20:00 - prima editie duminica, 2 februarie. Mihai Dinu, realizatorul emisiunii R O O T S, a fost director muzical la RFI, Radio Gold FM și Radio Guerrilla, producător și realizator de emisiuni radio, cu o experienta in radio de aproape 30 de ani.

ENTER cu Florin Oșlobanu, miercuri, 21:00 – prima editie a fost miercuri, 29 ianuarie. Florin Oșlobanu este co-owner Club Control, pasionat om de muzica.

Despre cele două emisiuni

R O O T S cu Mihai Dinu: World Music este alternativa actuală, populară, pentru termeni precum muzică primitivă, non-occidentală și etnică. A ajuns în prim plan prin utilizarea sa mai ales în cercurile comerciale și mai puțin în cele academice. Odată cu creșterea și dezvoltarea platformelor de streaming, popularitatea genului devine din ce în ce mai mare. R O O T S vă arăta care este impactul world music în muzica occidentală, dar și invers. 

ENTER cu Florin Oșlobanu, o emisiune realizată de Florin Oșlobanu de la Control Club, prezintă la Radio Guerrilla sunete noi, acoperind toate zonele în care se întâmplă ceva interesant în muzica actuală, de la trupe tinere, la început de drum, la artiști influenți care activează în zonele mai nișate ale industriei muzicale. Emisiunea va prezenta și interviuri cu artiști care concertează în Control și alte surprize de la fața locului

Noile emisiuni de pe Guerrilla vin după un alt new entry în grila postului. Recent, Adi Despot și Hefe au reluat emisiunea Playgroud, pe Radio Guerrilla, în fiecare joi, de la 20.00 - 21.00.

 
 
 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu