Skip to main content

EXCLUSIV. Video. Primul interviu cu Tudor Mușat, după ce l-a înlocuit pe Moise Guran la Europa FM, la România în direct

 
EXCLUSIV. Video. Primul interviu cu Tudor Mușat, după ce l-a înlocuit pe Moise Guran la Europa FM, la România în direct

VIDEO. Ce spune Tudor Mușat despre noul rol la Europa FM, ca prezentator al emisiunii România în direct, în locul lui Moise Guran? Cum va fi emisiunea cu Mușat moderator? Care este cea mai mare provocare pentru Mușat?

Publicitate

Răspunsuri în interviul acordat Paginademedia.ro la scurt timp după ce a fost anunțat ca nou prezentator al emisiunii.

  • Cred, cu tărie, că jurnalistul nu este la microfon pentru a impune părerile proprii
  • Am discutat despre preluarea emisiunii „România, în direct” imediat după anunțul lui Moise Guran despre intrarea în politică. Au fost discuții în grabă
  • Am cântărit propunerea cu atenție și seriozitate. Una rgument pentru mine a fost că eu am mai făcut astfel de emisiuni la Radio Total, Realitatea FM sau Digi FM. 
  • Găsesc importante interacțiunile cu cei care te urmăresc, iar pe noi ca jurnaliști ne alimentează cu informație despre percepția oamenilor asupra subiectelor zilei.
  • Cred că publicul ne cunoaște pe amândoi, și pe mine și pe Moise Guran, și cred că oamenii știu la ce să se aștepte. 
  • Jurnalistul trebuie să ofere context și informație. Abordarea mea este una în care ascultătorii să se impună liber și vocile să fie cât mai diverse. Asta nu înseamnă că nu-i voi provoca cu argumente contra.
  • Politicienii au acest obicei să curteze și jurnaliști. În ceea ce mă privește cred că mai am lucruri de făcut în presă. Răspunsul este nu, n-am niciun fel de aplecare în direcția politică

Tudor Mușat va modera emisiunea România, în direct (luni-joi, de la 13.15), în locul lui Moise Guran, care a decis să intre în politic.

România în direct este una dintre emisiunile cele mai longevive de la Europa FM și, de-a lungul timpului, a avut doar trei moderatori: Robert Turcescu, Adrian Ardelean și Moise Guran.

VIDEO. Tudor Mușat noul prezentator al emisiunii România în direct:

Citește și: Emisiunea „România în direct” are un nou prezentator. Cine vine în locul lui Moise Guran

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu