Skip to main content

Formatul Ferma, cumpărat de Pro TV pentru încă trei ani

 
Formatul Ferma, cumpărat de Pro TV pentru încă trei ani

Ferma continuă la Pro TV. Compania-mamă a postului TV, Central European Media Enterprises, a achiziționat reality-show-ul Ferma, pentru posturile din teritoriile România (Pro TV), Bulgaria (BTV) și Slovacia (Markiza), anunță publicația tematică c21media.net

Formatul a fost achiziționat pe o perioadă de trei ani, începând din 2020, mai precizează sursa citată. 

Publicitate

Până acum, emisiunea a fost produsă în țările amintite în ediții de 60 și de 90 de minute, pe o durată de trei luni. 

Despre format. Emisiunea este un reality-show, care are drept concurenți, în general, vedete. Acestea sunt duse într-o zonă izolată, cu resurse limitate și lăsate să se „gospodărească”. 

Până acum, Pro TV a difuzat formatul „Ferma vedetelor”, schimbat, din 2019 în Ferma, cu Mihaela Rădulescu prezentatoare. Show-ul a avut rezultate bune de audiență pentru postul de televiziune. Până acum, Pro TV nu a făcut un anunț oficial pentru sezonul 2020. 

Formatul Ferma a fost creat de compania suedeză Strix Television în anul 2001. Emisiunea a fost adaptată în peste 50 de teritorii.  

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Sper sa fie persoane interesante , inteligente , cu simtul umorului si care au facut ceva pana acum demn de a merita sa le privesti
  • E un format la baza sa foarte bine gandit. Sa lasi niste vedete o perioada de timp in pustietate sa traiasca viata la tara si sa isi construiasca un trai acolo. Poate in urmatoarele editii se vor alege niste asa zise vedete care sa nu faca doar circ si dezmat pe acolo si chiar sa fie ceea ce se considera emisiunea.
  • @Allex Probabil va apărea în Martie cum a fost cu primul sezon din 2015 când a apărut în 9 Martie fiind filmat din Februarie !
  • Valentin, anul acesta va fi produsă și difuzată mai târziu! Posibil pe la sfârșitul primăverii, la vară sau poate chiar la toamnă! Se dorește o locație sau o perioadă caldă, probabil datorată exodului de anul trecut :))

Trimite un comentariu