Skip to main content

Serialul „Sacrificiul” revine cu noi episoade la Antena 1. Când începe sezonul doi?

 
Serialul „Sacrificiul” revine cu noi episoade la Antena 1. Când începe sezonul doi?

Sezonul doi al serialului Sacrificiul revine cu sezonul doi la Antena 1. Noile episoade produse de Ruxandra Ion, sub titlul Sacrificiul - Alegerea, debutează în luna februarie.

Publicitate

Primele două episoade din acest an vor fi difuzate pe 12 şi 13 februarie, de la ora 20:00. Zilele de difuzare vor rămâne cele tradiţionale, miercuri şi joi.

Noul sezon aduce şi personaje noi. Mădălina Bellariu şi Şerban Gomoi sunt cele două nume pe care postul de televiziune le-a anunţat până acum.

Mădălina Bellariu este cunoscută şi pentru rolul din serialul Tânărul Papă, de pe HBO (Mai multe detalii, aici).

Povestea primului sezon, pe scurt. În primul sezon al serialului, cele trei surori Eva (Maia Morgenstern), Elena (Ana Ciontea) şi Viorica (Adriana Trandafir) s-au regăsit la mai bine de 55 de ani de la despărţire. Ioana (Oana Cârmaciu) şi Andrei (Denis Hanganu) urmau să aibă cununia civilă.

După multe peripeţii părea că în sfârşit viaţa lor va intra pe un „drum” fericit. Dar, cu puţin timp înainte de nuntă, Ioana descoperă că este însărcinată.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Feimir Iboika Feimir Iboika
    S-a inventat telecomanda, stiati? cui nu-i place n-are decat sa apese pe ce buton vrea!!! Lasa-i pe cei care doresc momente relaxante sa savureze ceea ce le place, eu de ex. ador serialul, actorii care sunt tineri majoritatea, si-n acelasi timp frumosi, abia astept sa-i revad.
  • Magdalena Biela Magdalena Biela
    Bani au fost, evident
  • oana m. oana m.
    gabriel- eu cred ca nu pot creea sincer, de ce cu vlad s-a putut? buget au avut, milionu de euro de la stat plus banii de la antena 1, ce naibi, mi s-a parut cel mai slab sezon creeat vreodata de ruxandra ion de cand activeaza in meserie, actiune plata, nu o emotie transmisa, fara suflet serialul.
  • dana dana
    GABRIEL@ Macar de ar cumpara o turceasca dar de data asta cu licenta luata ca uite ce a patit fructul oprit, si adaptata decent, dar cu cine vb ta cu macovei si grigore? Macovei de la Inima de *** si regina totul un fail( adica acum 10 - 12 ani). Radu Grigore ca regizor nu se compara cu Iura Luncasu, nu stie sa filmeze scene de actiune, sa puna actorii in valoare in scenele de emotie.
  • mara mara
    gabriel@ masti de catifea nu era cu adela in rol principal???? parca??? sacrificiul fuse un mega fail, iar protagonista serialul era deja gravida si au schimbat tot scriptul oricum era prost da sa vezi sez 2 ce fail va fii, simona macovei este over worked femeia, fara inspiratie, singurul script fain a fost cel de la regina in rest praf, radu grigore un regizor si scenarist expirat.. am vazut in sacrificiul niste scene de te doare capu... ei chiar nu vad?????
  • Mile Mile
    Ce va agitati , va obliga sa va uitati
  • Gabriel Gabriel
    Cei de Antena 1 pot să aducă ce și câți actori noi vor ei în acest sezon (sigur și ultimul), că tot o să fie o mare porcărie ce se vrea un serial „family drama” . Nu ai cum altfel, scenariul fiind semnat tot de Simona Macovei și Radu Grigore care nu pot sau nu vor să creeze ceva calitativ, fără reciclări de situații și tipuri de personaje.
    Cu excepția primului episod, audiența nu va justifica costurile de producție pt.sez.2.
    Ruxandra Ion ar putea să aibă succes , doar dacă schimbă scenaristul, diversifică paleta de actori cărora le oferă roluri în urma unui casting serios, că are de unde (nu tu Ciobănașu , Vlad și alte neamuri/prieteni actori). Poate să înceapă cu "Măști de catifea" proiect abandonat momentan.
  • Foxy Foxy
    Buget au avut da scenariu jale.
  • Clara Clara
    Sunt jale noile promouri. Din start serialul a inceput prost. Ruxandra ion sa se axeze pe noi povesti.
  • pancake pancake
    In poza de mai sus, cei doi baieti par ca se tin de mana in spatele fetei. Asta macar ar fi o idee neasteptata, ca sa nu uitam ca in serial "cel pletos" char are o relatie cu fratele mai mare al lui Andrei (celalalt baiat din poza).
  • Allex Allex
    Mă bucur că se investește în continuare în producții locale de ficțiune!Deci, succes!
  • 1q 1q
    @andrei
    mulțumim pt că ți-ai rupt din timp și ne-ai spus asta. știi cât ne păsa ? deloc.
  • 1q 1q
    @george
    poți avea dreptate, dar pune ,mă, băiete, semnele de punctuație ,să nu mai creadă lumea că ești ”ana l fabet.”
  • Valentin Valentin
    Sper ca sezonul 2 să fie mai bun ! Mult succes tuturor ! Iar serialul VLAD nu a apărut nimic ?
  • George George
    Serialul de pe antena 1 nu o sa abia audiența buna in fața celor de la kanal D cu serialul ma numesc Zuleyha kanal D o sa fie peste ei va spun eu

Trimite un comentariu

sus