Skip to main content

VIDEO. O nouă emisiune de dating la Antena 1, cu Liviu Vârciu prezentator

 
VIDEO. O nouă emisiune de dating la Antena 1, cu Liviu Vârciu prezentator

Antena 1 pregătește o nouă emisiune de „dating”. Producția, realizată după un format internațional „Take me out”, va fi prezentată de Liviu Vârciu, anunță postul de televiziune. 

Publicitate

Antena 1, despre fromat:

 20 de doamne și domnișoare care știu exact ce vor de la un tip își pot găsi partenerul mult visat prin intermediul acestui show.

Potențialii parteneri care apar în fața lor vor trebui să le impresioneze nu doar din punct de vedere fizic, ci și prin atitudine, preocupări, fel de a fi, hobby-uri urmând ca, în final, dacă vor trece cu bine de toate aceste “hopuri”, să iasă la o întâlnire. În urma acestei întâlniri, se va decide dacă cei doi rămân sau nu împreună.”

 

Liviu Vârciu

“Cine poate mai bine decât mine să aibă ochiul atât de bine format încât să poată spune cine cu cine se potrivește? Și asta pentru că am trăit ceva la viața mea și toată experiența pe care am acumulat-o o s-o pot folosi la această emisiune. Mă bucur că o să pot cupla oameni, la Râmân cu tine, că o să-i pot face astfel fericiți.

O să fiu un fel de Cupidon mai mic. Rămân cu tine va fi o emisiune cu de toate, o emisiune cu final fericit, indiferent dacă cei doi vor rămâne sau nu împreună.”

În ultimii 20 de ani, Take me out a fost realizat în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

Cum arată varianta britanică a Take me out

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu