Skip to main content

Serialul Profu', cu Andi Vasluianu, continuă. Pro TV a început filmările pentru al doilea sezon

 
Serialul Profu', cu Andi Vasluianu, continuă. Pro TV a început filmările pentru al doilea sezon

Profu’ se întoarce la catedră. Săptămâna aceasta au început filmările pentru un nou sezon din serialul Profu’, anunță Pro TV.

Publicitate

Andi Vasluianu, Aida Economu, Cosmin Natanticu și ceilalți actori au revenit pe platourile de filmare pentru a continua aventurile din liceul Emil Gârleanu.

Andi Vasluianu, care îl interpretează pe Mihai Iacob în serialul Profu`:

„Pe la începutul carierei am auzit o propoziție, filmarea e o sărbătoare, rostită de Vivi Drăgan Vasile, de atunci numai așa am privit filmările. Noi am început să sărbătorim sezonul 2 din Profu’, povestea e din ce în ce mai captivantă și sper să îi bucure și mai mult pe spectatorii noștri.”

Aida Economu:

„Am început filmările, da, dar noi am început treaba cu săptămâni bune înainte, cu lecturi, probe de costume și teste de cameră. Pentru mine, anunțarea sezonul 2 a fost cea mai bună veste cu care puteam să închei anul și începerea filmărilor cel mai frumos fel de a-mi începe noul an. Se pare că Mișu și Ana au trecut clasa, poate iau și un premiu sau se califică la vreo olimpiadă în sezonul 2. Dacă nu, poate măcar se cuplează. Vedem!”

Serialul Profu` este o adaptare după o licență internațională a producției germană „Der Lehrer”, lansat în 2009, pe RTL.

Povestea primului sezon, pe scurt: Mihai Iacob (Mișu), un profesor de fizică, chimie și sport încearcă să îmbunătățească performanța unor elevilor dintr-o anumită clasă. Prin metode neconvenționale, el va încerca să-i apropie pe liceeni de studiu, dar le va fi și sprijin în problemele cu care aceștia se confruntă cel mai des: dependența de substanțe interzise, bullying, discriminare sau sarcini nedorite.

Este un personaj rebel și carismatic și devine un magnet pentru elevii cu probleme.

Mișu va trăi și o poveste de dragoste, atunci când Ana Casian (rol interpretat de Aida Economu), devine profesor în liceu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Sachel. Ruxandra o da in 65 de ani..si se baga peste tot...numa e mintea aia de acum 10 ani pe vremea acasa tv..nici nu cred ca e in stare sa mai creeze povesti decente...pt ca vrea ea sa controleze tot...sa vazut la sacrificiul si fructul oprit sez 2....
 • Da Foxy, sunt de acord cu tine, mie mi-ar placea sa vad o telenovela clasica, dar cu singura conditie : sa nu se traga de timp, ca telespectatorul nu mai suporta asta. In schimb, R. Ion alege sa foloseasca cel mai vechi cliseu : femeile raman insarcinate doar cand inseala, apoi nu stiu cine este tatal. Ioana a avut ani de zile o relatie cu Robert si nu a ramas insarcinata, dar in momentul in care il inseala cu Andrei, surpriza...este insarcinata si nu stie cine-i tatal. Asta-i cliseul suprem, folosit de R. Ion ca sa nu-i dea telespectatorului un final frumos de sezon.
 • Sachel.....nu are cum.sa concureze cu vlad...vlad are regizori beton...scenaristi buni...pe cand la sacrificiul ruxandra ion il loc sa stea naibi in banca ei de producatoare...se pune si regizor si scenarist.si a iesit o ciorba sacrificiul...f prost da rau de tot.....ar trebuie sa angajeze regizor
  ..schimbati scenaristi....au luat 1mil euro de la stat pt *** asta si degeaba..sez 2 va fii.mega prost....
 • @ FOXY
  Nu urmaresc Profu, dar Sacrificiul este un dezastru pentru ca Ruxandra Ion nu se regaseste. Am vazut promo-ul pentru sezonul 2 si e jale. Sacrificiul nu are un public tinta, nu stie cui se adreseaza, ar vrea sa fie un ghiveci pentru toate varstele si gusturile. Ar vrea sa fie un serial de actiune, dar nu poate concura cu Vlad, ar vrea sa fie si o telenovela clasica, dar cum sa faci asta cand niciun cuplu nu este fericit, cand toate nuntile sunt ratate, cand toate relatiile sunt mai nefericite decat erau in primul episod. Da-i publicului ceva, o poveste de dragoste, dar nimic, nimic, nimic. Un pas inainte, doi inapoi. Toate personajele sunt din ce in ce mai nefericite.
 • Eu nu mai sunt tanara,dar mi-a placut.
  Actorii au jucat cu naturalete,problemele ridicate chiar sunt de actualitate,pustii f.bine alesi!
 • 2 seriale proaste.dar ce contează parerea noastra.copii și liceenii sa ia 5 iar studenții să rateze toate sesiunile saracii:))).
 • O prostie de serial regizata ieftin si prost. Nu e nimic din ce ar fi putut fi iar Vasluianu joaca acelasi lucru ca si in reclama care l-a facut celebru. Zidaru’ sau profesor tot una. Dna. profa nici nu exista, actorue zero. Pacat.
 • Primul sezon n-a avut audiente spectaculoase, dar se continua cu al doilea sezon pentru ca a prins foarte bine la publicul tanar. In primul sezon a concurat cu cel mai puternic show de la antualeta 1, dar programat joia dupa Las Fierbinti garantez ca va fi lider.
 • NU DE MIRARE, A STAT MULT MAI BINE PE COMERCIAL DECAT SACRIFICIUL RUXANDREI, IL ARE PE IURA LUNCASU REGIZOR, SE VEDE, PE CAND LA SACRIFICIUL SCENELE ZICI CAS FILMATE DE UN AMATOR...

Trimite un comentariu