Skip to main content

Serialul Profu', cu Andi Vasluianu, continuă. Pro TV a început filmările pentru al doilea sezon

 
Serialul Profu', cu Andi Vasluianu, continuă. Pro TV a început filmările pentru al doilea sezon

Profu’ se întoarce la catedră. Săptămâna aceasta au început filmările pentru un nou sezon din serialul Profu’, anunţă Pro TV.

Publicitate

Andi Vasluianu, Aida Economu, Cosmin Natanticu şi ceilalţi actori au revenit pe platourile de filmare pentru a continua aventurile din liceul Emil Gârleanu.

Andi Vasluianu, care îl interpretează pe Mihai Iacob în serialul Profu`:

„Pe la începutul carierei am auzit o propoziţie, filmarea e o sărbătoare, rostită de Vivi Drăgan Vasile, de atunci numai aşa am privit filmările. Noi am început să sărbătorim sezonul 2 din Profu’, povestea e din ce în ce mai captivantă şi sper să îi bucure şi mai mult pe spectatorii noştri.”

Aida Economu:

„Am început filmările, da, dar noi am început treaba cu săptămâni bune înainte, cu lecturi, probe de costume şi teste de cameră. Pentru mine, anunţarea sezonul 2 a fost cea mai bună veste cu care puteam să închei anul şi începerea filmărilor cel mai frumos fel de a-mi începe noul an. Se pare că Mişu şi Ana au trecut clasa, poate iau şi un premiu sau se califică la vreo olimpiadă în sezonul 2. Dacă nu, poate măcar se cuplează. Vedem!”

Serialul Profu` este o adaptare după o licenţă internaţională a producţiei germană „Der Lehrer”, lansat în 2009, pe RTL.

Povestea primului sezon, pe scurt: Mihai Iacob (Mişu), un profesor de fizică, chimie şi sport încearcă să îmbunătăţească performanţa unor elevilor dintr-o anumită clasă. Prin metode neconvenţionale, el va încerca să-i apropie pe liceeni de studiu, dar le va fi şi sprijin în problemele cu care aceştia se confruntă cel mai des: dependenţa de substanţe interzise, bullying, discriminare sau sarcini nedorite.

Este un personaj rebel şi carismatic şi devine un magnet pentru elevii cu probleme.

Mişu va trăi şi o poveste de dragoste, atunci când Ana Casian (rol interpretat de Aida Economu), devine profesor în liceu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ioana Ioana
    Foarte bun filmul serial, foarte educativ și comic! Actori buni
  • Foxy Foxy
    Sachel. Ruxandra o da in 65 de ani..si se baga peste tot...numa e mintea aia de acum 10 ani pe vremea acasa tv..nici nu cred ca e in stare sa mai creeze povesti decente...pt ca vrea ea sa controleze tot...sa vazut la sacrificiul si fructul oprit sez 2....
  • Sachel Sachel
    Da Foxy, sunt de acord cu tine, mie mi-ar placea sa vad o telenovela clasica, dar cu singura conditie : sa nu se traga de timp, ca telespectatorul nu mai suporta asta. In schimb, R. Ion alege sa foloseasca cel mai vechi cliseu : femeile raman insarcinate doar cand inseala, apoi nu stiu cine este tatal. Ioana a avut ani de zile o relatie cu Robert si nu a ramas insarcinata, dar in momentul in care il inseala cu Andrei, surpriza...este insarcinata si nu stie cine-i tatal. Asta-i cliseul suprem, folosit de R. Ion ca sa nu-i dea telespectatorului un final frumos de sezon.
  • Foxy Foxy
    Sachel.....nu are cum.sa concureze cu vlad...vlad are regizori beton...scenaristi buni...pe cand la sacrificiul ruxandra ion il loc sa stea naibi in banca ei de producatoare...se pune si regizor si scenarist.si a iesit o ciorba sacrificiul...f prost da rau de tot.....ar trebuie sa angajeze regizor
    ..schimbati scenaristi....au luat 1mil euro de la stat pt *** asta si degeaba..sez 2 va fii.mega prost....
  • Sachel Sachel
    @ FOXY
    Nu urmaresc Profu, dar Sacrificiul este un dezastru pentru ca Ruxandra Ion nu se regaseste. Am vazut promo-ul pentru sezonul 2 si e jale. Sacrificiul nu are un public tinta, nu stie cui se adreseaza, ar vrea sa fie un ghiveci pentru toate varstele si gusturile. Ar vrea sa fie un serial de actiune, dar nu poate concura cu Vlad, ar vrea sa fie si o telenovela clasica, dar cum sa faci asta cand niciun cuplu nu este fericit, cand toate nuntile sunt ratate, cand toate relatiile sunt mai nefericite decat erau in primul episod. Da-i publicului ceva, o poveste de dragoste, dar nimic, nimic, nimic. Un pas inainte, doi inapoi. Toate personajele sunt din ce in ce mai nefericite.
  • Frunza Frunza
    Eu nu mai sunt tanara,dar mi-a placut.
    Actorii au jucat cu naturalete,problemele ridicate chiar sunt de actualitate,pustii f.bine alesi!
  • vasile vasile
    un serial foarte bun pentru tineri
  • Andi s Andi s
    2 seriale proaste.dar ce contează parerea noastra.copii și liceenii sa ia 5 iar studenții să rateze toate sesiunile saracii:))).
  • Loslobos Loslobos
    O prostie de serial regizata ieftin si prost. Nu e nimic din ce ar fi putut fi iar Vasluianu joaca acelasi lucru ca si in reclama care l-a facut celebru. Zidaru’ sau profesor tot una. Dna. profa nici nu exista, actorue zero. Pacat.
  • Expertul Expertul
    Primul sezon n-a avut audiente spectaculoase, dar se continua cu al doilea sezon pentru ca a prins foarte bine la publicul tanar. In primul sezon a concurat cu cel mai puternic show de la antualeta 1, dar programat joia dupa Las Fierbinti garantez ca va fi lider.
  • mile mile
    e bine , chefii vor avea concurenta slaba
  • FOXY FOXY
    NU DE MIRARE, A STAT MULT MAI BINE PE COMERCIAL DECAT SACRIFICIUL RUXANDREI, IL ARE PE IURA LUNCASU REGIZOR, SE VEDE, PE CAND LA SACRIFICIUL SCENELE ZICI CAS FILMATE DE UN AMATOR...

Trimite un comentariu

sus