Skip to main content

VIDEO. Guran, după intrarea în politică: „Voi candida şi la Prezidenţiale, dacă mi se propune”. Care va fi rolul său?

 
VIDEO. Guran, după intrarea în politică: „Voi candida şi la Prezidenţiale, dacă mi se propune”. Care va fi rolul său?

VIDEO. Moise Guran a dat primele declaraţii, imediat după ce şi-a anunţat intrarea în politică. Alături de Dan Barna, liderul USR, a vorbit despre obiectivele pe care le are în politică şi despre motivele care au stat la baza deciziei.

Publicitate

„Voi candida şi la Prezidenţiale, dacă mi se propune”, a spus Moise Guran printre altele. A subliniat faptul că a intrat „cu totul” în politică, „fără jumătăţi de măsură”.

Care va fi rolul lui Guran?

S-a clarificat, oficial, şi care va fi contribuţia fostului jurnalist pe scena politică. Guran va fi coordonatorul campaniilor electorale din acest an.

„Moise Guran va fi implicat direct în coordonarea campaniilor Alianţei USR-Plus, locale şi parlamentare. Va face parte dintr-un Comitet Executiv şi va avea rolul de coordonator al campaniilor electorale”, a spus Dan Barna la conferinţa de presă susţinută alături de Moise Guran.

De ce a părăsit Moise Guran presa?

Fostul realizator Europa FM a detaliat şi câteva din obiectivele pe care şi le asumă ca politician. Totodată, şi-a explicat decizia.

„Situaţia economică şi evoluţia politică din ultima perioadă m-a determinat să fac acest pas. Am decis să renunţ la cariera mea de jurnalist definitiv. Nu există cale de întoarcere. Am comentat suficient de pe margine”, a subliniat Moise Guran.

Reamintim că astăzi, jurnalistul Moise Guran a anunţat oficial că renunţă la meseria de jurnalist pentru o carieră în zona politică.

Ascultă şi anunţul audio al lui Moise Guran, publicat de Europa FM

VIDEO. Conferinţa de presă susţinută de Moise Guran şi Dan Barna

Idei din conferinţa de presă susţinută de Dan Barna şi Moise Guran

Moise Guran:

  • Am decis să renunţ la cariera mea de jurnalist definitiv. Nu există cale de întoarcere. Am comentat suficient de pe margine. Următorii patru ani sunt esenţiali pentru noi cei care am fost în stradă şi am vrut să apărăm democraţia.
  • Am încercat să fac educaţie de masă ca jurnalist. Am încercat să pregătesc populaţia de un alt drum pentru România, un drum pe care ţara noastră încă nu a apucat.
  • Situaţia economică şi evoluţia politică din ultima perioadă m-a determinat să fac acest pas.
  • Vreau să mă înscriu în USR, dar trebuie să am o discuţie şi cu cei de la Plus. Eu vreau să mă înscriu în USR-Plus, un singur partid.
  • O perioadă nu o să mă nscriu în niciunul din cele două partide, obiectivul este să facem o singură echipă.
  • O să încerc să îmi folosesc experienţa de moderator pentru a face echipa USR-Plus coerentă pentru Guvernare.
  • Voi candida şi la Prezidenţiale, dacă mi se va cere.

Dan Barna, preşedinte USR:

  • Dacă vrem ca România să se schumbe trebuie să ne implicăm.
  • Este un pas important şi încurajator venirea lui Moise Guran în proiectul Alianţei USR-Plus.
  • Moise Guran va fi implicat direct în coordonarea campaniilor Alianţei USR-Plus, locale şi parlamentare. Va face parte dintr-un Comitet Executiv şi va avea rolul de coordonator al campaniilor electorale.
Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • TRANSFORMERS TRANSFORMERS
    Guran prim-ministru! *** asta de tara inca poate duce!
  • Coiotul Moralist Coiotul Moralist
    "Inainte sa apara orice fel de sondaje secrete, facute de nu stiu cine, va spun doar atat: nu detest nimic mai mult decat detest un jurnalist care isi abandoneaza meseria pentru a intra in politica.

    E o indecenta in sine fata de ea (de meserie), fata de tine ca profesionist (cel mai des politicienii au fost mediocri in meseria lor de baza) dar este si o tradare fata de public."

    Moses Guran, octombrie 2015.

    https://adevarul.ro/news/politica/moise-guran-2015-nu-detest-nimic-mai-decat-detest-jurnalist-isi-abandoneaza-meseria-politica-1_5e207aca5163ec42712cfad9/index.html
  • protopopescu protopopescu
    Tara se poate schimba in bine, numai cu oameni care vor binele tarii, nu doar pe al lor personal. bravo Moise Guran. Ma faci sa imi doresc sa va ajut pe partea de productie audio-video in campaniile urmatoare.
    Cat pentru latraii psd-isti, daca venea alexandrescu ciocolax, sau gadea, badea and co in politica, ati fi spus ca e un mare castig. Stati linistiti la locurile voastre. Ce meritati primiti oricum.
  • Georgian Georgian
    Pana acum toti ii apreciati gandirea, cand se alatura unui partid gata nu e bun de nimic dar vreti schimbare de la oameni de genul. Daca vrei sa schimbi ceva in tara asta trebuie sa intrii in politica si ca sa ajungi sa ai functie in care sa decizi trebuie sa fii asociat unui partid, nu o sa reusesti nimic de unul singur, trebuie inceput de undeva, mai putin conteaza ce nume are partidul, important e ca omul sa isi mentina aceeasi gandire.
  • Moshe came out of the closet Moshe came out of the closet
    Individul era om politic cu mult înainte să-şi scoată carnet de membru al Uniunii Saltimbancilor din România.
    O uriaşă pierdere pentru FM-ul românesc totuşi, una din care nu cred că-şi va mai reveni vreodată.
  • Alex Alex
    ce ies postacii peste tot prin toata presa. Va e frica de un om Ok care intra in politica.
  • Buratino Buratino
    Ce ***.....
    Inca o mostra de jurnalist pur sange.....toti acesti ani v-a mintit la radio, s-a dat deontolog ca in cativa ani sa intre intr-un partid de ***i.
    Adevarul este ca toti care l-ati adulat meritati ca aceasta *** de pseudo jurnalist sa va conduca la un moment dat.
  • jk jk
    Succes Moise Guran ,poate ai noroc si ii iei locul lui Barna
  • Mile Mile
    Sa trăiască ***
  • Mile Mile
    ***, rusinea breslei
  • George George
    O veste foarte bună. Mult succes!
  • Neagu Viorel Neagu Viorel
    Prim ministru
    Va rog Moise
  • JFK JFK
    Felicitari Moise Guran

Trimite un comentariu

sus