Skip to main content

VIDEO. Coronavirus, panică, Fake News și presă. Cu Antonio Momoc, noul decan al Facultății de Jurnalism

 
VIDEO. Coronavirus, panică, Fake News și presă. Cu Antonio Momoc, noul decan al Facultății de Jurnalism

VIDEO. Antonio Momoc, decanul Facultății de Jurnalism din București, vine la Interviurile Paginademedia.ro. Subiectele discuției sunt legate de fake-news, manipulare, starea presei, dar și felul în care jurnaliștii tratează subiectul momentului: Coronavirusul.

Cât de responsabile trebuie să fie televiziunile și site-urile, presa în general? Cât de mare este pericolul de Fake-News? Cum ar trebui să fie presa în astfel de situații?

Publicitate

Răspunde Antonio Momoc, noul decan al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, în dialog cu Petrișor Obae, editorul Paginademedia.ro.

Tot în interviu: ce vor tinerii de la presă? Ce cred ei despre presă? Cum îi poate pregăti Facultatea de Jurnalis? Dar și ce pregătește Antonio Momoc, în calitate de decan?

De asemenea, discuția se va opri și asupra planurilor pe care Antonio Momoc le are pentru FJSC, unde a fost numit recent decan

VIDEO. Antonio Momoc, decan FJSC, în Studioul Paginademedia.ro: Despre fake-news, manipulare și coronavirus

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Sa inteleg ca exista stiri false dar celelalte sunt adevarate? A izolat cineva virusul asta? Tot fake?
  • Aia care a fost inainte era si nebuna, pe langa faptul ca n a practicat de adevaratelea niciodata. Daca n ar fi fost barba su...nici nu calca prin presa. Dar oricum, mai sunt si alti ratati care s au dus acolo la capatuiala.

Trimite un comentariu