Skip to main content

Ce face Andreea Berecleanu după plecarea de la Antena 1? "Dorm liniştită!". "Mi-am propus să dedic şi mai mult timp zonei de de comunicare"

 
Ce face Andreea Berecleanu după plecarea de la Antena 1? "Dorm liniştită!". "Mi-am propus să dedic şi mai mult timp zonei de de comunicare"

Ce face Andreea Berecleanu după plecarea de la Antena 1? "Dorm liniştită!" a răspuns scurt Berecleanu la întrebarea Paginademedia.ro.

Publicitate

Totuşi, concret? Deocamdată, nimic despre televiziune, ci despre comunicare.

Andreea Berecleanu, pentru Paginademedia.ro

"După ce în 2014, am lansat Estetica Premium, prima şi singura platformă 360 de conţinut premium, axat pe estetică, sănătate, frumuseţe, tehnologie şi inovaţie medicală, cu servicii de producţie video, branding, PR digital şi content marketing, mi-am propus să dedic şi mai mult timp zonei de de comunicare, a declarat Berecleanu pentru Paginademedia.ro.

Şi continuă:

"Mai ales în contextul în care sunt unul dintre influencerii şi comunicatorii cei mai respectaţi din piaţă, dar şi în acela în care deja în portofoliul Estetica Premium au intrat mai multe mărci în 2019 urmare a dezvoltării fără precedent a industriei estetice şi a creşterii interesului pentru sănătate, frumuseţe, artă."

Andreea continuă să fie implicată în toate strategiile de comunicare a grupului de clinici Cronos Med, fondat de dr. Constantin Stan.

Reamintim că Andreea Berecleanu a fost înlocuită la prezentarea Observatorului de către Sandra Stoicescu. Berecleanu a lucrat 17 ani în Antena 1, dintre care în ultimii şapte a prezentat Observatorul de la ora 19.00.

Citeşte şi: Sandra Stoicescu, în locul Andreei Berecleanu la Observatorul Antenei 1


Citeşte şi: Andreea Berecleanu, despre plecarea de la Antena 1: „Nu voi accepta situaţii impuse”


Citeşte şi: DIN ARHIVĂ. Andreea Berecleanu, la începuturile sale de prezentatoare a ştirilor de la Pro TV: „aici există, de la redactor şi până la director, mentalitatea de învingător”

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • George George
    Sa vedem cifrele și atunci poate sclavii securistului(Voiculescu) poate nu vor fi atât de miopi și vor lua masuri. Sunt ferm convins că cifrele vor fi foarte jos iar lingăii vor veni să spună că trebuie să se acomodeze. Oricum este praf că și prezentatoare... ***.
  • George George
    ce e aia platformă 360 de conținut premium? ce inseamna 360?
  • me me
    @Bianca
    De ce vorbesti tampenii? Audientele au crescut ca a iesit ea de pe post sau ca e Vulpita inainte???? Iti reamintesc ca in vara, cand a plecat ea o luna si aa venit Octavia Geamanu audientele au scazut pana la 5 share. Depasise RTV observatorul de la 19. Nu mai vorbiti neinformati
  • lili stan lili stan
    Mai bine mai tarziu decat niciodata.
  • Kinky Kinky
    Parca vad ca o invita gadea sa prezinte cu el sinteza zilei la a3
  • Bianca Bianca
    Este atat de amuzant sa vezi cum isi dau cu parerea oamenii care nu au nici cea mai mica idee cum functioneaza o redactie de stiri. Pe scurt, Andreea Berecleanu este o femeie incredibil de frumoasa si eleganta, care citeste bine prompterul, dar atat. In ciuda faptului ca insista ca este jurnalist, o poate contrazice oricine. Exceptand diverse interviuri cu vedete de moment aranjate de departamentul de PR al postului, realizarile ei sunt nule. Iar frumusetea nu poate salva la nesfarsit aparentele.

    In rest, ecuatia este simpla: interes zero + multe fitze + performanta zero (mereu la distanta enormal de Pro tv). Care credeti ca este rezultatul? De ce este atat de greu de crezut ca este inlocuita dupa zece ani de esec dupa esec? Audientele vor arata daca a fost Sandra Stoicescu o alegere buna, insa deocamdata, in formula actuala, esecul era garantat. Ce om de afaceri ar merge la nesfarsit mai departe cu formula care ia bataie garantat?

    P.S. Lipseste de o luna de pe post. Audientele au crescut.
  • M. Avram M. Avram
    @Radu F Gabrea
    In 1994 Andreea B. A fost pentru scurt timp la Reporter Tele7.
    La un moment dat a facut un reportaj impecabil care a placut tuturor dar care nu a fost totusi pe placul lui Tatulici. M.T. a dorit sa fie incisiv iar A.B. l-a facut pe gustul si temperamentul ei adica mai delicat. De aceea nu a continuat cu Tele7. Nu stiu cum este in prezent dar atunci era o tanara cu talent si mult bun simt. Raspunsul este DA. Eu am vazut un reportaj al Andreei in urma cu 26 ani. Asta este o realitate de necontestat. Din pacate multi ne grabim sa credem ca daca noi nu cunoastem acel lucru nu exista.
  • Radu F Gabrea Radu F Gabrea
    Toate cititoarele de promptere au ifose de jurnaliste. A dat vreo stire AB in viata ei? A vazut cineva vreun reportaj de-al ei?
  • Andrei Andrei
    Sincer,era penibil atât să accepte varianta de weekend cât și să meargă la un alt post prezentatoare la 17 sau alte jurnale.Greu se va găsi un proiect pentru ea pe zona de știri pe care să-l accepte după 17 ani de prime time

Trimite un comentariu

sus