Skip to main content

Cristina Stănciulescu, emisiune de interviuri online pe platforma Gândul

 
Cristina Stănciulescu, emisiune de interviuri online pe platforma Gândul

Jurnalista Cristina Stănciulescu va avea o emisiune pe platforma Gândul.ro. Ea va colabora cu Gândul.info pentru a realiza interviuri video săptămânale.

Publicitate

În același timp, Cristina Stănciulescu va scrie, în continuare, și pe site-ul propriu - peopleperson.ro, unde a publicat interviurile cu personalități până acum.

De altfel, interviurile video pe care le va realiza pe platforma Gandul.info vor fi transcrise, integral și pe site-ul personal.

Cristina Stănciulescu, Carte de vizită:

Cristina Stănciulescu a fost, până în 2015, publisher al revistelor Ringier (mai puțin Elle). Anterior, înainte de preluarea Edipresse de către Ringier, ea a fost redactor-șef al revistei Viva, timp de zece ani.

Are experiență de peste 20 de ani și în radio. Printre posturile la care a avut emisiuni: Radio Total, Europa FM și Smart FM (unde realiza emisiunea Smart People).

În vara lui 2017, a venit în Pro TV pe poziția de PR Celebrities. A plecat un an mai târziu (după cum Paginademedia.ro a scris aici).

Înainte de Pro TV a fost, timp de un an, redactor-șef al site-ului Life.ro (după cum Paginademedia.ro a scris aici)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Bravo, Cristina! Daca Pro-ul avea niste neuroni in plus, faceai content pentru site-urile lor. Asa a ramas dna Pitigoi sa ciripeasca singura, secondata de Alboi si alti impostori. Iti doresc multa bafta!

Trimite un comentariu