Skip to main content

Gospodar fără pereche și fără Anamaria Prodan, din februarie la Pro TV

 
Gospodar fără pereche și fără Anamaria Prodan, din februarie la Pro TV

Pro TV anunță un nou sezon al emisiunii Gospodar fără pereche, pentru grila de primăvară a postului. Reality show-ul Gospodar fără pereche vine și cu o nouă zi de difuzare.

Publicitate

Emisiunea va debuta joi, 20 februarie, de la ora 21.30, cu un nou prezentator, după ce Anamaria Prodan a renunțat pentru propriul reality-show la Antena Stars.

Noul nume care vine la cârma emisiunii este Geanina Ilieș 

„Sunt super entuziasmată că, în sfârșit, pot să spun că mai e puțin și începe Gospodar fără pereche! Mai exact, mai sunt doar două săptămâni până când o să-i descoperiți pe gospodarii mei minunați și curajoasele fete care s-au înscris pentru ei. Sunt sigură că îi veți îndrăgi încă din prima ediție. Nu a fost ușor să iau la pas toată țara, dar pentru ei chiar a meritat.

Veți vedea nu doar gospodari obișnuiți, ci și niște bărbați care chiar știu ce vor de la sufletul lor pereche. O să avem parte de adevărate povești de dragoste, vom urmări cum fetele sunt mai mult decât hotărâte să își folosească orice atu din mânecă, va fi cu mult umor și energie.”, a spus Geanina Ilieș.

Noii „burlaci” ai emisiunii sunt Andrei Bivolan, Biagio Scrofani, Călin Hîrlea, Cristian Ioniță, Laurențiu Opriș, Radu Stan, Tudor Bogdan și Vasile Grușea. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu