Skip to main content

Gospodar fără pereche şi fără Anamaria Prodan, din februarie la Pro TV

 
Gospodar fără pereche şi fără Anamaria Prodan, din februarie la Pro TV

Pro TV anunţă un nou sezon al emisiunii Gospodar fără pereche, pentru grila de primăvară a postului. Reality show-ul Gospodar fără pereche vine şi cu o nouă zi de difuzare.

Publicitate

Emisiunea va debuta joi, 20 februarie, de la ora 21.30, cu un nou prezentator, după ce Anamaria Prodan a renunţat pentru propriul reality-show la Antena Stars.

Noul nume care vine la cârma emisiunii este Geanina Ilieş

„Sunt super entuziasmată că, în sfârşit, pot să spun că mai e puţin şi începe Gospodar fără pereche! Mai exact, mai sunt doar două săptămâni până când o să-i descoperiţi pe gospodarii mei minunaţi şi curajoasele fete care s-au înscris pentru ei. Sunt sigură că îi veţi îndrăgi încă din prima ediţie. Nu a fost uşor să iau la pas toată ţara, dar pentru ei chiar a meritat.

Veţi vedea nu doar gospodari obişnuiţi, ci şi nişte bărbaţi care chiar ştiu ce vor de la sufletul lor pereche. O să avem parte de adevărate poveşti de dragoste, vom urmări cum fetele sunt mai mult decât hotărâte să îşi folosească orice atu din mânecă, va fi cu mult umor şi energie.”, a spus Geanina Ilieş.

Noii „burlaci” ai emisiunii sunt Andrei Bivolan, Biagio Scrofani, Călin Hîrlea, Cristian Ioniţă, Laurenţiu Opriş, Radu Stan, Tudor Bogdan şi Vasile Gruşea.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus