Skip to main content

PE SCURT. Meciurile lui Ianis Hagi se văd și în România. Cine difuzează campionatul Scoției?

 
PE SCURT. Meciurile lui Ianis Hagi se văd și în România. Cine difuzează campionatul Scoției?
Foto | Facebook - Ianis Hagi

PE SCURT. Meciurile lui Ianis Hagi se văd și în România. Campionatul Scoției, unde joacă de câteva săptămâni Hagi, va fi difuzat la Look Plus și Look Sport, anunță reprezentanții postului TV.

Fiul lui Gică Hagi a debutat recent la echipa Glasgow Rangers, antrenată de Steven Gerrard. 

Publicitate

Primul meci al scoțienilor va fi difuzat azi, de la ora 21:45, la Look Sport 2. Este vorba despre duelul Kilmanrock - Glasgow Rangers

Ianis Hagi a fost luat cu împrumut la Rangers, de la formația belgiană Genk. Mai mult decât atât, Hagi a debutat cu gol la primul meci oficial în tricoul lui Rangers. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Poate face ceva Look si cu calitatea imaginii si mai ales cu calitatea comentatorilor. Din fericire am si alt post de sport care transmite acelasi lucru dar am incercat din curiozitate si Look. Mai bine nu.
  • da,dar de ce nu si alte meciuri,numai 'baietelu"lui taticu,trebuie sa fie pe prima pagina.Ca a ramas cu onoarea nereperata..nu_i nimic,o repereaza slugile din presa scrisa si televiziuni.Dar,cum,a fost si Belgia,o minune tine trei zile,iar prostovanul va tipa ,din nou...HELP ME,DADDY,PLEASE...AGAIN!
  • Nice! De multe ori, meciurile din campionatul Scotiei sunt aproape la fel de bune ca cele din Premier League. Go Gers! :)

Trimite un comentariu