Skip to main content

RECORD. Cel mai tare din ultimii 26 de ani! Filmul cu actorul Bromania l-a depăşit pe cel cu regizorul Bromania. Miami Bici, peste recordul 5Gang în primul weekend

 
RECORD. Cel mai tare din ultimii 26 de ani! Filmul cu actorul Bromania l-a depăşit pe cel cu regizorul Bromania. Miami Bici, peste recordul 5Gang în primul weekend

RECORD. Filmul cu actorul Bromania, mai tare decât cel cu regizorul Bromania. Miami Bici, pelicula cu Bromania (Matei Dima) şi Codin Maticiuc, a devenit cel mai vizionat film românesc din ultimii 26 de ani după primul weekend de la lansarea în cinematografe.

Publicitate

Peste 153.000 de spectatori au văzut, în primele zile de lansare, comedia regizată de Jesus del Cerro (regizorul serialului Vlad de la Pro TV).

Astfel, a depăşit recordul stabilit în primul weekend de filmul scos de vloggerul Selly - 5Gang: Un altfel de Crăciun, cu Matei Dima în rol de regizor.

Recordul filmului cu Selly, din primul weekend, era de 146.000 de spectatori.

Scenariul filmului „Miami Bici” este scris de Codin Maticiuc şi Alex Coteţ şi produs Maticiuc, împreuna cu Matei Dima şi regizorul Jesus del Cerro.

Matei Dima (Bromania), despre Miami Bici:

„Este un sentiment extraordinar să vedem cum munca pe care am început-o în urmă cu doi ani este admirată de atât de mulţi oameni şi mă bucur enorm că am mai doborât un record la un timp atât de scurt de la ultimul film, arătând întregii ţări că dacă tu crezi cu adevărat în ceva, poţi să reuşeşti absolut orice.

Este un proiect care putea să nu meargă din multe motive, dar noi am tras cu dinţii de la început până la final şi l-am adus în punctul în care este.

Deşi este admirat de mulţi oameni acum, el va fi şi mai apreciat timp, când se vor simţi efectele acestor primi paşi pe care îi facem în industria cinematografiei.”

Povestea filmului, pe scurt. Pelicula este filmată în cea mai mare parte în Statele Unite. Urmăreşte călătoria peste Ocean, plină de peripeţii, a lui Piciu (Codin Maticiuc) şi Bilă (Matei Dima). Ei pleacă la Miami în mijlocul iernii, pentru a trăi atât visul american, cât şi visul românesc de a se îmbogăţi rapid.

Odată ajunşi în Statele Unite, cei doi intră într-o situaţie complicată din cauza lui Mişu, un român de cea mai joasă speţă, stabilit în Florida, care deţine afaceri suspecte.

Din distribuţie mai fac parte Florin Piersci Jr, Letiţia Vlădescu, Arami Malaise, Chloe Malaise şi Rene Toledo Jr.

VIDEO. Miami Bici - Official Movie Trailer

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Amalia Amalia
    Miami Bici e o parodie simpatica, fara pretentii, pe alocuri amuzanta, in vreme ce 5Gang e un film prost, cu un scenariu f prost si pe alocuri penibil. Dar e bine ca a primit bani de la stat... sa ne mai "culturalizam" un pic
  •  Giubegan Giubegan
    Filmul e cu umor prost, banal cu pseudoactori.
  • Alexandru Gurgu (Insomniacul) Alexandru Gurgu (Insomniacul)
    Si cei de la IMDb apreciaza filmul. 7,5 fata de 1,5-ul primit de filmul 5GANG, e o evolutie mare
  • ion din balon ion din balon
    cine auditeaza cifrele astea?

Trimite un comentariu

sus