Skip to main content

Cronica Cârcotaşilor revine cu sezonul 41. Cum a ajuns Şerban Hudiu să prezinte emisiunea acum 20 de ani

 
Cronica Cârcotaşilor revine cu sezonul 41. Cum a ajuns Şerban Hudiu să prezinte emisiunea acum 20 de ani

Emisiunea de satiră Cronica Cârcotaşilor intră în cel de-al 20-lea an de existenţă. Producţia prezentată de Ioana Petric, Codruţ Kegheş (alias Cătălin Dezbrăcatu') şi Şerban Huidu va debuta pe 5 februarie, în fiecare miercuri, de la orele 20.00.

Publicitate

În contextul împlinirii a 20 de ani de la Cronica Cârcotaşilor, Şerban Huidu a povestit cum a ajuns să prezinte emisiunea.

„În anul 2000, atunci când pregăteam prima ediţie a emisiunii, căutam un prezentator. Dintre toţi cei care veniseră mi-am dat seama că nimeni nu înţelegea ce voiam eu să scriu.

Aşa am ajuns şi prezentator la Cronica Cârcotaşului. Nu mi-am închipuit niciodată că încercarea mea în media românească va ajunge să facă istorie şi Cronica va deveni una dintre cele mai longevive emisiuni din România. La 20 de ani de Cronică aş vrea să vă aduc aminte că: "sunteti ceea ce priviţi", a povestit Şerban Hudiu.

Codruţ Kegheş, alias Dezbrăcatu’:

„Am intenţia de a da jos 6-7 kg şi vreau să vorbesc cu Botezatu pentru a-mi schimba costumaţia. În rest, după atâţia ani de Cronica Cârcotaşilor noul este că suntem la fel.”

În acest timp, Ioana Petric: „Am făcut un team-building la munte unde ne-am distrat, ne-am relaxat şi acum abia aşteptăm să-i dăm drumul la treabă, cu forţe proaspete. Noul sezon este unul aniversar şi ştiu că va fi unul foarte reuşit pentru că avem o grămadă de subiecte, care mai de care.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • didi didi
    huidu la tv? nu ma uit
  • daniel daniel
    nu ma mai uit la prima si la cronica pt ca i *** de huidu acolo
  • Adi Adi
    Ce tare! Nici nu stiam ca mai exista această emisiune!

Trimite un comentariu

sus