Skip to main content

VIDEO. Dorian Popa și un clip controversat despre Coronavirusului. De ce a promovat teorii ale conspirației? Și de ce a raportat clipul lui Mariciu, care-l critica?

 
VIDEO. Dorian Popa și un clip controversat despre Coronavirusului. De ce a promovat teorii ale conspirației? Și de ce a raportat clipul lui Mariciu, care-l critica?
Foto | Antena 1

VIDEO. „A fost o joacă. Am expus niște lucruri fictive. Am încercat să fac o parodie despre teorii ale conspirației care circulă pe tema Coronavirusului”, este explicația lui Dorian Popa în legătură cu un videoclip controversat, făcut chiar de el și care a stârnit critici în online. 

Publicitate

Pe scurt, în vlogul său cântărețul vorbea, pe parcursul a 20 de minute, despre diferite teorii ale conspirației și chiar afirma pe unele dintre ele le cred chiar și el. Totuși, pe alocuri își sfătuiește urmăritorii să respecte regulile în această perioadă. 

Își începe clipul spunând: O vă spun câteva bazaconii din capul meu

Printre teorile conspirației despre care el vorbește pe YouTube amintim, pe scurt:

- Se vrea destrămarea Chinei pentru că sunt prea mulți chinezi pe planetă

- Coronavirusul este al Treilea Război Mondial

- E o campanie de manipulare a omenirii

Dorian Popa chiar a raportat unul dintre videoclipurile care-l criticau, făcut de Marian Ionescu (Mariciu). În materialul său, eliminat de YouTube, Mariciu critica o parte dintre afirmațiile lui Dorian Popa și aducea o serie de contra-argumente. 

De ce a raportat Dorian Popa videoclipul lui Mariciu? Explicațiile sale și alte câteva idei despre ce trebuie să facă și ce nu trebuie să facă influencerii în perioada această, mai jos. 

Câteva idei din interviul telefonic cu cântărețul Dorian Popa:

 • Echipa mea de PR s-a ocupat de claimul pentru clipul lui Marian Ionescu. Am înțeles că a încercat să-mi atace inteligența și să mă jignească.
 • Eu sunt deschis la ironie, dar cu gust. 
 • A fost o ficțiune. 
 • Am expus niște lucruri fictive. A fost o joacă. N-am avut gândul de a influența pe cineva cu ideile alea.

VIDEO. Dorian Popa și un clip controversat. În dialog cu Petrișor Obae, editorul Paginademedia.ro:

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • Bună ziua! Suntem o parte din echipa de πR a lui Dorian (am fi vrut să fim toţi, dar nu încăpem în birou) şi dorim să lansăm pe această cale un apel fierbinte către şeful nostru: Şefu, trăiască familiea lu' matale, nu ne da afară!
  Mai ales pe praful ăsta, la început de apocalipsă, unde ne mai găsim noi, ditamai regimentul de piarişti, un loc de muncă atât de prestigios ca la matale?

  Sărumânuşiţele, cumetre, hai că acu ne ducem să ne distanţăm social şi ne chemi mata când mai ai nevoie de serviciile noastre.
 • Tare asta cu echipa de PR. Mariciu i-a insultat inteligenta? Deci de inteligenta lui se ocupa echipa de PR? E penibil Gionutzul cand incearca sa se scuze asa. De altfel, ar trebui spus ca video-ul facut de Mariciu era chiar inteligent si de bun gust, ironic, dar nicidecum in batjocura.
 • Dorian Popa e un baiat simpatic dar care nu mai produs nimic notabil in muzica, in ultima vreme. Ce spune el e treaba lui, atat il duce pe el capul. Poate a dorit sa il copie pe Bendeac. Prin afirmatia ca ”Marian Ionescu a încercat să-mi atace inteligența” insulta grav inteligenta cititorilor!

Trimite un comentariu