Skip to main content

VIDEO. Elena Lasconi se desparte oficial de Pro TV. Și-a dat ieri demisia! După 25 de ani. De ce candidează la Primăria din Câmpulung Muscel

 
VIDEO. Elena Lasconi se desparte oficial de Pro TV. Și-a dat ieri demisia! După 25 de ani. De ce candidează la Primăria din Câmpulung Muscel

Jurnalista Elena Lasconi s-a despărțit oficial de Pro TV, după 25 de ani la postul din Pache Protopopescu.  Ieri, jurnalista și-a depus, oficial demisia.

"Demisia a intrat în vigoare de azi. Ieri a fost, practic, ultima zi, ieri mi-am depus demisia", a declarat Elena Lasconi pentru Paginademedia.ro.

Publicitate

Lasconi renunță la presă pentru politică, după cum a anunțat cu câteva luni în urmă.

Va candida la Primăria din Câmpulung Muscel, după cum a detaliat și într-un Interviu acordat Paginademedia.ro în luna decembrie 2019. (de ce a decis să candideze, în interviul de la finalul articolului).

Jurnalista a postat, ieri, un text legat de despărțirea de Pro TV, dar și un clip de câteva minute cu momente din 25 de ani de meserie.

„Astăzi mă despart de familia mea (și nu spun vorbe mari), de prietenii mei și mă încearcă sentimente contradictorii. Mă doare sufletul pentru că iubesc această meserie și îmi iubesc colegii enorm”, a scris Elena Lasconi. 

Jurnalista a lăsat presa pentru a candida la Primăria din Campulung Muscel, oraș în care și-a cumpărat de mai mulți ani o casă. Ea va candida pentru fotoliul de primar din partea USR, scrie G4Media.

De ce lasă televiziunea pentru Primărie?

„Ține de fiecare din noi să schimbăm lucruri. M-am săturat să stau în canapea și să mă plâng de cine ne conduce.

Am hotărât să ies din bula mea și să încerc să fac ceva concret. Dorința mea este să fac treabă acolo, nu vânez fotoliul de primar”, spunea ea în interviul acordat Paginademedia.ro, într-un dialog cu Petrișor Obae - Editorul Paginademedia.ro. 

25 de ani la Pro TV 

Elena Lasconi este unul dintre cei mai vechi oamenii ai trustului Pro TV. A început la Deva, unde ziua făcea teren, mai ales în Valea Jiului, iar seara deschidea jurnalul de la 19:00, prezentat de Andreea Esca, cu știri locale.

A venit la București după Mineriada din 1999, unde s-a ocupat de jurnalele Pro TV, dar a fost și corespondent în zone de război. 

În interviul acordat Paginademedia.ro, a rememorat multe momente interesante de la începuturile în Pro TV:

Cum a „botezat-o” Lucian Mîndruță? Cum a ajuns să dea probe pentru Pro TV? Și cum a pus-o Andreea Esca în încurcătură la primul său live?

De ce s-a hotârât să candideze la Primăria din Câmpulung Muscel?

Răspunsurile, în interviu.

VIDEO. Elena Lasconi, povești fascinante de la începuturile Pro TV


VIDEO. Povești fascinante din Pro TV cu Elena Lasconi. I s-a spus „Esca noastră” la Deva. Cum a "botezat-o" MîndruțăVIDEO. Elena Lasconi și povestea unui moment emoționant: fetița salvată dintr-un puț acum 20 de ani


 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu