Skip to main content

VIDEO. Elena Lasconi se desparte oficial de Pro TV. Şi-a dat ieri demisia! După 25 de ani. De ce candidează la Primăria din Câmpulung Muscel

 
VIDEO. Elena Lasconi se desparte oficial de Pro TV. Şi-a dat ieri demisia! După 25 de ani. De ce candidează la Primăria din Câmpulung Muscel

Jurnalista Elena Lasconi s-a despărţit oficial de Pro TV, după 25 de ani la postul din Pache Protopopescu. Ieri, jurnalista şi-a depus, oficial demisia.

Publicitate

"Demisia a intrat în vigoare de azi. Ieri a fost, practic, ultima zi, ieri mi-am depus demisia", a declarat Elena Lasconi pentru Paginademedia.ro.

Lasconi renunţă la presă pentru politică, după cum a anunţat cu câteva luni în urmă.

Va candida la Primăria din Câmpulung Muscel, după cum a detaliat şi într-un Interviu acordat Paginademedia.ro în luna decembrie 2019. (de ce a decis să candideze, în interviul de la finalul articolului).

Jurnalista a postat, ieri, un text legat de despărţirea de Pro TV, dar şi un clip de câteva minute cu momente din 25 de ani de meserie.

„Astăzi mă despart de familia mea (şi nu spun vorbe mari), de prietenii mei şi mă încearcă sentimente contradictorii. Mă doare sufletul pentru că iubesc această meserie şi îmi iubesc colegii enorm”, a scris Elena Lasconi.

Jurnalista a lăsat presa pentru a candida la Primăria din Campulung Muscel, oraş în care şi-a cumpărat de mai mulţi ani o casă. Ea va candida pentru fotoliul de primar din partea USR, scrie G4Media.

De ce lasă televiziunea pentru Primărie?

„Ţine de fiecare din noi să schimbăm lucruri. M-am săturat să stau în canapea şi să mă plâng de cine ne conduce.

Am hotărât să ies din bula mea şi să încerc să fac ceva concret. Dorinţa mea este să fac treabă acolo, nu vânez fotoliul de primar”, spunea ea în interviul acordat Paginademedia.ro, într-un dialog cu Petrişor Obae - Editorul Paginademedia.ro.

25 de ani la Pro TV

Elena Lasconi este unul dintre cei mai vechi oamenii ai trustului Pro TV. A început la Deva, unde ziua făcea teren, mai ales în Valea Jiului, iar seara deschidea jurnalul de la 19:00, prezentat de Andreea Esca, cu ştiri locale.

A venit la Bucureşti după Mineriada din 1999, unde s-a ocupat de jurnalele Pro TV, dar a fost şi corespondent în zone de război.

În interviul acordat Paginademedia.ro, a rememorat multe momente interesante de la începuturile în Pro TV:

Cum a „botezat-o” Lucian Mîndruţă? Cum a ajuns să dea probe pentru Pro TV? Şi cum a pus-o Andreea Esca în încurcătură la primul său live?

De ce s-a hotârât să candideze la Primăria din Câmpulung Muscel?

Răspunsurile, în interviu.

VIDEO. Elena Lasconi, poveşti fascinante de la începuturile Pro TV


VIDEO. Poveşti fascinante din Pro TV cu Elena Lasconi. I s-a spus „Esca noastră” la Deva. Cum a "botezat-o" Mîndruţă



VIDEO. Elena Lasconi şi povestea unui moment emoţionant: fetiţa salvată dintr-un puţ acum 20 de ani


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Carmen Carmen
    Daca o freaca si la primarie, cum a frecat-o zeci de ani la protv ...e bine
  • anonim anonim
    mda de parca gabriela vranceanu firea nu era de ajuns! mai vrea si asta acum!
  • jk jk
    @geo
    Dacă se va vota omul,iar nu partidul de ce nu?
  • geo geo
    Are măcar o minimă șansă să devină primăriță din partea USR ?

Trimite un comentariu

sus