Skip to main content

Festivalul UPGRADE 100, fostul iCEE.Fest, a fost amânat. Organizatorii lansează o versiune online, cu acces gratuit

 
Festivalul UPGRADE 100, fostul iCEE.Fest, a fost amânat. Organizatorii lansează o versiune online, cu acces gratuit

Festivalul UPGRADE 100 – eveniment dedicat tehnologiei şi internetetului, organizat în România, cunoscut până anul trecut ca iCEE.fest -, se amână din luna iunie pentru 1 şi 2 octombrie (după ce a fost organizat neîntrerupt, din anul 2012, în luna iunie), anunţă organizatorii.

Publicitate

Dragoş Stanca, organizator al festivalului:

„Dincolo de siguranţa participanţilor, a speakerilor şi a echipei noastre, este evident că vom traversa o perioadă cu provocări pentru fiecare dintre noi, dar şi pentru economie şi pentru partenerii, sponsorii şi furnizorii noştri, motiv pentru care am luat această decizie, deloc uşoară.”

Tot azi, sub sloganul #StayHome #StaySafe #StayUpgraded,accesul în aplicaţia UPGRADE 100şi în Virtual Festival este oferit gratuit, doar pe bază de user şi parolă, mai spun organizatorii.

În platformă se vor organiza şi „evenimente” live dedicate, primul fiind chiar pe tema pandemiei globale COVID19 şi a modului în care tehnologia poate accelera lupta împotriva acestuia. Şi platforma de ştiri şi analize UPGRADE 100 Live are un nou design, începând de azi.

Organizatorii au mai anunţat că festivalul din acest an va fi format din 3 evenimente distincte: Marcom, Disruption si Startups.

„Practic, fiecare zonă de interes va fi tratată special. Industria de marketing şi comunicare rămâne la „baza” festivalului, însă celelate două zone de interes noi Disruption – despre impactul tehnologiei şi transformării digitale în diverse industrii şi Startups, adăugate în timp, vor avea o greutate mai mare şi bilete dedicate”, spun organizatorii.

Printre speakerii confirmaţi pentru acest an se numără experţi globali în marketing (Thomas Bartha), disruption (Mark Adams), creativitate (Ravid Kuperberg), ecommerce (Oli Gardner) şi mulţi alţii, prezentaţi în detaliu pe site.

Biletele se pot achiziţiona deja tot de pe site-ul oficial.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus