Skip to main content

VIDEO. Filmul lui Selly, pe Netflix. Când intră pelicula cu Selly, 5Gang, Micutzu și Bromania?

 
VIDEO. Filmul lui Selly, pe Netflix. Când intră pelicula cu Selly, 5Gang, Micutzu și Bromania?

VIDEO. Filmul lui Selly intră pe Netflix. Producția 5Gang: Un altfel de Crăciun va fi pe Netflix de la sfârșitul lunii aprilie.

Producția care a făcut furori după lansarea din cinematografe, în decembrie anul trecut, se va vedea pe platforma de streaming din 27 aprilie.

Regizorul filmului este Matei Dima, mai cunoscut ca Bromania, iar printre actorii din distribuție se numără membrii trupei 5Gang – Dia, Pain, Mădălin și Gami, dar și comedianul Micutzu (Cosmin Nedelcu) sau Dorian Popa.

Publicitate

Scenariul a fost semnat de Matei Dima, Radu Alexandru (Pitici Gratis) și Vali Dobrogeanu (Rezumatul Zilei și 10 Lucruri).

Povestea filmului, pe scurt (Via Cinemagia.ro). În perioada Crăciunului, Selly care tocmai l-a cunoscut pe Corneliu Carafă (jucat de Micutzu), dispare subit.

Colegii lui, care întâi se gândesc să îl înlocuiască, își dau seama că ar putea fi în perciol, așa că pleacă să-l caute. La puțin timp după ce îl găsesc, ajung si ei împotmoliți într-o situație precară.

Polițiștii (jucați de Matei Dima și Vali Dobrogeanu) încearcă să rezolve misterul vloggerului dispărut. Selly este păzit de Helga (Laura Giurcanu), bodyguard-ul lui Carafă, și încearcă să evadeze.

Producția 5Gang: Un altfel de Crăciun este printre principalele titluri licențiate anunțate de Netflix în luna aprilie. În aprilie vor aparea mai mule seriale noi pe platformă, dar și mult așteptatul La Casa de Papel, sezonul patru.

Lista completă a noutăților de pe Netflix, în aprilie, pe Paginadeseriale.ro

VIDEO. Trailer | 5Gang un altfel de Crăciun 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu