Skip to main content

Filmările la Insula Iubirii, oprite intempestiv. Republica Dominicană a declarat stare de urgență din cauza Coronavirusului

 
Filmările la Insula Iubirii, oprite intempestiv. Republica Dominicană a declarat stare de urgență din cauza Coronavirusului
Foto | Facebook - Radu Valcan

Decizie cauzată de pandemie. Filmările pentru show-ul Insula Iubirii, de la Antena 1, au fost suspendate din cauza Coronavirusului. Republica Dominicană, locul unde se filma acum emisiunea, a declarat stare de urgență din cauza pandemiei.

Toată echipa, în frunte cu prezentatorul Radu Vâlcan, a fost adusă în țară, la doar câteva zile după ce ajunseseră acolo. Acum, toți oamenii din show au intrat în izolare la București. 

Publicitate

Republica Dominicană fusese aleasă special pentru filmările emisiunii, tocmai pentru că nu reprezenta un pericol la momentul respectiv. Reamintim că Antena 1 a schimbat insula în urmă cu câteva săptămâni. Cele cinci sezoane de până acum au fost filmate în Thailanda. 

„Pentru a nu pune în pericol sănătatea echipei de producție, a concurenților și a ispitelor, filmările au fost suspendate, urmând a fi reluate atunci când condițiile o vor permite”, spun reprezentanții Antena 1. 

Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii, despre sistarea filmărilor:

„Ne-am întors ieri din Republica Dominicană, din fericire am prins ultimul zbor dinspre Paris spre București. Eram la curent cu tot ce se întâmpla în țară, dar realitatea ne-a lovit când am ajuns pe aeroportul din Paris. Era o imagine șocantă pe aeroport, era totul pustiu, erau oameni care doar testau persoanele aflate în tranzit”, a spus acesta. 

Citește și:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu