Skip to main content

InternetCorp, regie și publisher online, donează 10% din campaniile de comunicare către Crucea Roșie Română

 
InternetCorp, regie și publisher online, donează 10% din campaniile de comunicare către Crucea Roșie Română

InternetCorp, regie de publicitate și publisher online, va dona 10% din toate campaniile de comunicare și video realizate sau rezervate în perioada următoare pentru a susține eforturile în lupta împotriva noului coronavirus.

Publicitate

Compania operează, printre altele, site-urile start-up.ro, wall-street.ro, kudika.ro, 9AM.ro și garbo.ro. Totodată, are în portofoliu administrarea spațiului publicitar pentru peste 30 de site-uri. Printre acestea: Avocatnet.ro, ziare.com, timesnewroman, andreearaicu.ro, softfpedia.ro, stareanatiei, eurosport.ro și zonait.ro.

Cum justifică InternetCorp această decizie:

"Pentru a veni în sprijinul luptei împotriva noului coronavirus realizată atât de medicii români, cât și de voluntari care ajută persoanele ce nu se pot deplasa să aibă acces la alimente în această perioadă, InternetCorp a decis să doneze 10% din toate campaniile de comunicare și video din perioada următoare realizate de către site-urile proprii, dar și de către cele din regia de publicitate către Crucea Roșie Română."

Donațiile, explică oficialii InternetCorp, vor fi făcute automat pentru fiecare campanie de publicitate din perioada următoare în cadrul unor pachete speciale dedicate agențiilor de media și clienților direcți.

Din comunicatul InternetCorp:

InternetCorp poate crea în această perioadă proiecte speciale scrise, podcasturi, campanii video, evenimente online sub forma webinariilor. Brandurile și agențiile care vor încheia contracte pentru serviciile de promovare ale Internet Corp în această perioadă vor putea opta și pentru desfășurarea efectivă a campaniilor la o dată ulterioară, pentru a asigura un impact cât mai mare.

Donațiile vor fi făcute pentru a susține eforturile din perioada pandemiei cu noul coronavirus, dar poate continua pentru a susține eforturile transformării României.

Toate campaniile desfășurate de către brandurile și agențiile de media pe site-urile InternetCorp vor fi semnalizate special și vor face trimitere către Crucea Roșie Română, pentru a crește vizibilitatea privind eforturile organizației și pentru a mări numărul donațiilor individuale din rândul cititorilor site-urilor din portofoliu.

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu