Skip to main content

Prevenție contra Covid-19 la Rock, Kiss și Magic FM. Doar matinalele și știrile vor mai fi live, din studio. Dj-ii fac emisiuni de-acasă

 
Prevenție contra Covid-19 la Rock, Kiss și Magic FM. Doar matinalele și știrile vor mai fi live, din studio. Dj-ii fac emisiuni de-acasă

Mărsuri de prevenția împotriva Coronavirusului și în FM. Radiourile Rock FM, Kiss FM și Magic FM au adoptat măsuri contra îmbolăvirii cu virusul Covid-19, valabile până la finalul acestei luni (31 martie), potrivit informațiilor Paginademedia.ro.  

Publicitate

În principal, majoritatea angajațiilor vor lucra de acasă (și vor face emisiuni de acolo), iar numărul oamenilor care merg la radio s-a redus considerabil. 

Ce emisiuni vor fi, în continuare, live? 

Singurele emisiuni live ale celor trei posturi sunt matinalele:

  • Morning Glory, cu Răzvan Exarhu (Rock FM)
  • Râzi cu Rusu și Andrei (Kiss FM)
  • Magic Start, cu Liana Stanciu și Ștefan Neculai. 

De asemenea, nici programul matinalelor de weekend nu se schimbă. Invitații de la radio intră în direct prin Skype, de la începutul acestei săptămâni.  

Toți Dj-ii, care aveau emisiuni live în timpul zilei, lucrează acum de acasă și își înregistrează programele tot de-acolo.

Pe lângă matinali, din radio va lucra și echipa de la știri (înjumătățită în această perioadă). Patru știriști vor da acum buletinele, față de șapte într-o zi normală.

Vor fi două voci la știri, pentru toate cele trei radiouri, care vor lucra în două ture: 5:30 - 11:30 și 12:00-18:30. 

De asemenea, în sediul Rock, Kiss și Magic va mai fi și un om tehnic.

Reamintim că măsurile vin în contextul răspândirii epidemiei de Coronavirus și în România. Nu sunt singurele instituții media care au luat măsuri contra Covid-19 și care și-au reorganizat activitatea pentru a-și proteja angajații. 

Digi24, Adevărul și Click, trustul Ringier, TVR sau Antena 1 și Antena 3 au luat măsuri de prevenție. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu