Skip to main content

Măsuri de prevenţie la Radio ZU. Ştiriştii lucrează de-acasă, Dj-ii încă fac emisiunile din radio

 
Foto | Hepta
Foto | Hepta

Măsuri de prevenţie şi la radiourile din grupul Intact. Radio ZU şi Romantic FM şi-au reorganizat activitatea în contextul epidemiei de Coronavirus.

Publicitate

Matinalul cu Buzdugan şi Morar şi emisiunile de peste zi sunt făcute, încă, din radio. Totuşi, oamenii de la ştiri au fost trimişi acasă, de unde îşi pregătesc materialele şi intră în emisie după programul normal.

De asemenea, şi departamentul de comunicare lucrează de acasă.

„Singura situaţie în care DJ-ii nu vor mai veni la radio va fi aceea în care vom fi obligaţi să ne autoizolăm din motive medicale”, spune Tony Teşiu - directorul de programe de la Radio ZU.

Mai spune că există un plan de rezervă şi pentru situaţia în care oamenii ar trebui să lucreze de acasă:

„Dj-ii au instalate softuri de emisie şi microfoane la ei acasă”, menţionează acesta.

Reamintim şi că s-a anulat şi evenimentul Forza ZU, prezentat de Buzdugan şi Morar, care ar fi trebuit să aibă loc în această primăvară.

S-au luat măsuri de prevenţie contra Covid-19 şi la alte radiouri din FM. Kiss, Rock şi Magic FM şi-au redus numărul de oameni care merg în redacţii, iar matinalul de la Digi FM se face de-acasă.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dereșu daniel dereșu daniel
    Mă numesc Dereșu Daniel Și Sunt Din caracal?-Salut Tony Teșiu?-Vreau Să-mi fac un Post De Radio Magic fm în casa Mea?-Să-mi Făceți Și mie un cadou De ziua?-Că ie ziua de Naștere împlinesc o varstă 44 de ani pe 7 iunie?-cu Aparaturele Alea Microfon Boxe Radio Broadcast Mixer?-Adresa:Strada Aleea virgil carianopol NR 13?-Bloc c3 sc3 etaj 3 ap 17?
  • teodor teodor
    Știam asta de Luni voi acum ați aflat?

Trimite un comentariu

sus