Skip to main content

Ringier suspendă revistele glossy de luna viitoare. Numerele de aprilie apar pe piaţă

 
Ringier suspendă revistele glossy de luna viitoare. Numerele de aprilie apar pe piaţă

Compania Ringier a decis să suspende apariţia titlurilor glossy din portofoliu începând de luna viitoare, în contextul situaţiei generate de pandemia de coronavirus.

Publicitate

Titlurile de aprilie (publicaţii care sunt lansate pe piaţă în aceste zile) sunt disponibile. Din aprilie, numerele (cel puţin cele de pe luna mai), nu vor mai apărea.

Situaţia temporară vine ca urmare a pandemiei de coronavirus şi a măsurilor de prevenţie, care au dus la închiderea multor canale de distribuţie, după cum a explicat pentru Paginademedia.ro Mihnea Vasiliu, director general Ringier România.

Revistele afectate de măsură sunt Elle, Avantaje, Unica, Viva, Libertatea pentru femei, AutoBild şi TVmania (publicaţie săptămânală, care resimte măsura încă de săptămâna viitoare).

Ce se întâmplă cu ziarele din grup Libertatea şi Gazeta Sporturilor?

"Cele două ziare apar în continuare, în cazul lor deciziile se pot lua mult mai repede. În cazul revistelor, procesul de producţie este mai lung", a explicat Mihnea Vasiliu.

"Urmărim zilnic ce se întâmplă cu distribuţia, pentru că zilnic se închid cioşcuri", a continuat el, precizând că tirajele ziarelor au scăzut, în această perioadă, cu aproximativ 30%. "Deocamdată le distribuim în continuare. Încercăm să le menţinem", a mai spus Mihnea Vasiliu.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Medisanu Dan Medisanu Dan
  Și cei care avem abonamente la TV Mania? Ce ne dați in compesație?
 • Marius Marius
  Rusine Guerrilla?:)) Respect celor de la Guerrilla pentru ce fac! Și pentru responsabilitate!
 • Petrișor Obae Petrișor Obae
  Măsura se aplică și pentru TVmania, chiar de săptămâna viitoare (fiind săptămânală).
 • Alex Alex
  Am cautat azi tv mania la benzinaria de langa mall vitan si nu era.
 • Parasca Paul Parasca Paul
  Tv satelit apare în continuare?
 • Andrei Andrei
  TV Mania nu e glossy și e cu apariție săptămânală, nu lunară. E sigură informația cu privire la acest titlu? Întreb pentru un abonat.

Trimite un comentariu

sus