Skip to main content

Fără nicio limită. Au acuzat umilirea Sorinei Pintea, dar au umilit-o și ei: imagini din ambulanță cu fostul ministru

 
Fără nicio limită. Au acuzat umilirea Sorinei Pintea, dar au umilit-o și ei: imagini din ambulanță cu fostul ministru

Televiziuni care au acuzat umilirea fostului ministru al sănătății Sorina Pintea (adusă, în trening, la spital) au făcut, într-un fel, și ele, același lucru. Cum?

Publicitate

Momentul eliberării din arest al fostului Ministru Sorina Pintea a fost pe toate posturile de știri. Inclusiv momentul când fostul ministru a plecar în ambulanță, direct la spital.

Unii operatori au plusat și au filmat-o pe Sorina Pintea chiar în interiorul ambulanței, întinsă pe targă. 

Din monitorizările Paginademedia.ro, Antena 3 a fost postul care a difuzat imagini ample, în buclă, chiar din ambulanță. Imaginile au fost atât live, dar și reluate în următoarele programe.

De altfel, pe un alt post TV Digi 24, care nu a dat astfel de imagini, se pot observa, lângă ambulanță, doi cameramani care filmează în interiorul ambulanței, cu obiectivele aparatlor de filmat lipite de geam.

Situații asemănătoare au fost taxate în trecut de CNA. 

Chiar în toamna trecută televiziunea Digi Sport 1 a primit o somație publică după ce a dat pe post, în direct, imagini cu fostul antrenor al echipei Dinamo, Eurgen Neagoe, în ambulanță, după ce suferise un infarct, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI

Sancțiunea a fost dată pentru încălcarea articolului care spune că „Furnizorii de servicii media audiovizuale nu pot difuza (...) imagini care exploatează sau scot în evidenţă traumele ori traumatismele unei persoane.

Fac excepţie cazurile umanitare, pentru difuzarea cărora este necesar acordul persoanei în cauză sau al familiei;”

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Nu ma mira...doar stim ca sacalii stau la panda. Iar astia nu au culoare politica. Revin cu ideea ca amenzile sa fie procent din cifra de afaceri. Stiti cum e acum? Ei intreaba: cat e amenda? Atatica.... Filmati, da-i dracu...ii dublam din audiente....
  • Păi doar A3 și RTV anume au dat imaginile cu Pintea pentru a o victimiza, desigur cu toată presa buluc la pontul oferit de avocati și cei din anturajul ei care au pus la cale aceasta scenetă de autovictimizare, dar și mimând în același timp deontologia cum că, vai, s-au frământat și au ezitat foarte mult dacă să dea pe post asemenea imagini umilitoare.

Trimite un comentariu