Skip to main content

Cătălin Striblea pleacă la Europa FM. A fost ultima zi la Digi FM

 
Cătălin Striblea pleacă la Europa FM. A fost ultima zi la Digi FM

EXCLUSIV. Jurnalistul Cătălin Striblea a avut, azi, ultima emisiune la Digi FM, după patru ani la postul de radio.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Cătălin Striblea va intra în echipa postului de radio Europa FM.

Ce va face la Europa FM?

Striblea va realiza, la Europa FM, două emisiuni, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro. Una dintre ele este Avocatul Diavolului, alături de Vlad Petreanu. Cel de-al doilea tronson urmează să fie România, în direct.

România în direct a fost prezentată de Moise Guran. După ce Guran a decis să intre în viaţa politică, tronsonul România în direct a fost preluat, temporar, de Tudor Muşat, care prezintă la Europa FM şi emisiunea Piaţa Victoriei.

Totodată, după plecarea lui Moise Guran, a fost suspendată emisiunea Avocatul Diavolului (pe care o făcea împreună cu Petreanu).

Cotactată de Paginademedia.ro, Andrada Burdalescu, directorul Europa FM, a confirmat informaţiile.

Toate detaliile legate de ce va face Cătălin Striblea vor fi date luni dimineaţa, când jurnalistul va fi invitat la matinalul postului, Deşteptarea cu Vlad Petreanu şi George Zafiu, a explicat Andrada Burdalescu.

Până la ora redactării articolului, Cătălin Striblea nu a putut fi contactat.

Cătălin Striblea pleacă de la Digi FM după patru ani. "În totalitate a fost decizia mea", declara Cătălin Striblea pentru Paginademedia.ro, la sfârşitul lunii februarie.

Motivul:

"Uzură fizică şi psihică şi faptul că familia mea a avut cumva de suferit în aceşti ultimi patru ani, din cauza programului încărcat pe care îl presupune un program matinal. Mi-ar fi plăcut să merg în continuare, însă totul ar fi avut un cost", spunea Striblea.

Cătălin Striblea şi-a început cariera de jurnalist în urmă cu 20 de ani, la Radio Unison din Vaslui. Şi-a continuat cariera în televiziune la Realitatea TV, RTV şi B1 TV. A fost şi jurnalist BBC.

Citeşte şi: Cătălin Striblea pleacă de la Digi FM


Citeşte şi: Emisiunea „România în direct” are un nou prezentator. Cine vine în locul lui Moise Guran


VIDEO DIN ARHIVĂ. Cătălin Striblea la lansarea Realitatea TV, acum 13 ani

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dragos Dragos
    Mor eu pe toti parerologii care nici macar nu citesc tot si se multumesc doar cu titlul. Cititi toata declaratia lui Striblea si abia apoi comentati. Iata: "Uzură fizică și psihică și faptul că familia mea a avut cumva de suferit în acești ultimi patru ani, din cauza programului încărcat pe care îl presupune un program matinal. Mi-ar fi plăcut să merg în continuare, însă totul ar fi avut un cost". Asadar a plecat din programului incarcat pe care-l presupune un PROGRAM MATINAL. Stiti sa faceti diferenta dintre un program normal si unul matinal? V-ati informat? Stiti ca un asemenea program presupune trezirea la 4 dimineata?
  • Gabi Gabi
    Urâtă mișcare, Europa FM, și față de Tudor Mușat, și față de ascultători!
  • teodor teodor
    Ce om cameleonic urît mr.
  • Ionut Ionut
    Nu mi se pare normal să-l înlocuiască pe Tudor Mușat la România în direct.
    Omul ăla a venit și a preluat emisiunea intr-un moment greu după plecarea lui Guran, și-a reușit zic eu să fie echilibrat și echidistant.
    Nu știu ce strategie e asta să înlocuiești un moderator după nici 2 luni.
    Proastă decizie...
  • Adi Adi
    Într-adevăr nu mi se pare ok când a anunțat motivele pentru care renunță si acum imediat trece la concurența. Sunt însă convins că dacă spunea că trece la altii a 2a zi nu mai apărea pe post la Digi.
  • 3rd 3rd
    Uite-așa, am decis să ascult Digi FM, în locul Europa FM. Sincer, urât, urât. Te dai stresat, epuizat, etc. OK, perfect de acord, dar după două săptămâni, gata, ești freș? Păcat, Europa FM, urât din partea voastră. Pure corporation, v-am pupat! -1 ascultător :)

    Nu pentru că nu aveți emisiune bune (muzica este sub orice critică, dar acolo nu faceți nimic de ani de zile), ci pentru lipsa de etică!
  • Ion Delavrancea Ion Delavrancea
    Ar trebui sa se intoarca la RomaniaTV ca i-a mers bine acolo, avea un discurs pertinent si potrivit publicului acelei televiziuni, la fel cum s-a metamorfozat si la Digi mai apoi. Este un parerolog desavarsit. Succesuri!
  • geo geo
    Vai si ce stresat se mai dadea acum 2 saptamani. Zicea că și-a sacrificat familia, în ultimii ani, de dragul matinalului de la Digi FM.

Trimite un comentariu

sus