Skip to main content

Director executiv nou la Realitatea Plus. Are 15 ani experiență în TV de știri

 
Director executiv nou la Realitatea Plus. Are 15 ani experiență în TV de știri

Postul de televiziune Realitatea Plus are un nou director executiv. Vineri, angajații postului de televiziune au fost anunțați că în poziția de director executiv a fost numită Roxana Băncuță. 

Publicitate

Până acum, Roxana Băncuță a fost producător general al postului de televiziune, poziție pe care a ocupat-o de anul trecut.

Roxana Băncuță are 15 ani de experiență în televiziune, cei mai mulți la Realitatea TV (post la care a lucrat din 2002, cu o pauză de șase ani la România TV).

Poziția de director executiv Realitatea Plus este vacantă după ce Pastia a părăsit Realitatea, la începutul anului, după șase ani de zile ca director executiv (fusese numit în august 2014 la conderea stației).

După plecarea lui Edward Pastia, conducerea redacției a fost asigurată de Vlad Nichita, care a trecut pe poziția de redactor-șef la sfârșitul lunii ianuarie.

Vlad Nichita rămâne, în continuare, redactor-șef al postului de televiziune Realitatea Plus.

Roxana Băncuță, Carte de vizită:

Lucrează în televiziune din 2002, când a venit la Realitatea TV. A fost, de-a lungul timpului, reporter, editor imagine și producător.

În 2011, a trecut la România TV, unde a fost producător executiv.

S-a întors ca producător executiv la Realitatea TV în 2017. De anul trecut, a fost producător general al postului de televiziune.

Citește și: Edward Pastia, directorul Realitatea, pleacă după 8 ani. La un post regional din Constanța


Citește și: Schimbare de conducere la Realitatea TV: Edward Pastia, noul director executiv al postului


Citește și: EXCLUSIV. Val de plecări de la Realitatea Plus. Cine pleacă și unde se duce? Sunt editori, reporteri și operatori

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • "Până acum, Roxana Băncuță a fost producător general al postului de televiziune, poziție pe care a ocupat-o de anul trecut."? Mai incercati, producator general era O. Stan
  • Cât de relevantă e funcția asta la un post in faliment?:) cred ca dacă o vezi in CV îl cuiva, nu îl
    mai angajezi. pare o parodie sa împarți funcții de conducere intr-o societate falimentara care fentează statul schimbând firmele. Nu mai zic de audiente
  • O fi și ea "voluntară", la fel ca noi? Ia interesati-vă, că deja după deranjul creat pe aici oamenilor li s-a cerut să aducă foile alea înapoi. Le e frică șefilor să pape banii statului!

Trimite un comentariu