Skip to main content

PE SCURT. Digi FM, tronson cu muzică românească: „Relația strânsă cu artiștii români trebuie să se vadă și în vremuri mai puțin bune”

 
PE SCURT. Digi FM, tronson cu muzică românească: „Relația strânsă cu artiștii români trebuie să se vadă și în vremuri mai puțin bune”

PE SCURT. Digi FM vine cu o emisiunea adaptată la vremea de criză, care afectează toată țara. Se numește „Producția locală”, debutează mâine și va difuza doar muzică românească. 

Tronsonul cu muzică românească va fi în fiecare duminică, de la 12:00 la ora 13:00. 

Publicitate

Vor fi atât piese noi, cât și melodii mai vechi. 

„Relația strânsă pe care o avem cu artiștii români trebuie să se vadă și în vremuri mai puțin bune pentru ei. Susținem producția locală așa cum am făcut-o și când i-am invitat pe „meșterii” români ai muzicii în studioul nostru și la evenimentele DigiFM la care au cântat live”, spune directorul de programe Digi FM, Cetin Rasit.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Artistii astia romani carora le plangeti de mila castigau, in general, mii se euro la un concert, asta pe langa banii frumosi pe care ii luau de la evenimentele private unde participau ori de la colaborarile pe care le aveau. Asa ca lasatio mai moale cu ”susținerea producției locale”. Cine face muzica buna si are norocul sa fie difuzata, e obligatoriu sa aiba casa de productie in spate, va face bani in continuare !
  • @un privitor, stii care este diferenta dintre noi? Ca tu o sa ramai mereu un privitor. :)) bafta multa iti doresc. P.S. Nu sunt ”digei” decat la mine in masina. :))
  • Da, “un privitor” si alte radiouri au numai stiri. Depinde de format. Dar deh, este mai simplu sa critici decat sa iei parte la ceva constructiv.

Trimite un comentariu