Skip to main content

PE SCURT. Digi FM, tronson cu muzică românească: „Relaţia strânsă cu artiştii români trebuie să se vadă şi în vremuri mai puţin bune”

 
PE SCURT. Digi FM, tronson cu muzică românească: „Relaţia strânsă cu artiştii români trebuie să se vadă şi în vremuri mai puţin bune”

PE SCURT. Digi FM vine cu o emisiunea adaptată la vremea de criză, care afectează toată ţara. Se numeşte „Producţia locală”, debutează mâine şi va difuza doar muzică românească.

Publicitate

Tronsonul cu muzică românească va fi în fiecare duminică, de la 12:00 la ora 13:00.

Vor fi atât piese noi, cât şi melodii mai vechi.

„Relaţia strânsă pe care o avem cu artiştii români trebuie să se vadă şi în vremuri mai puţin bune pentru ei. Susţinem producţia locală aşa cum am făcut-o şi când i-am invitat pe „meşterii” români ai muzicii în studioul nostru şi la evenimentele DigiFM la care au cântat live”, spune directorul de programe Digi FM, Cetin Rasit.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Artistii astia romani carora le plangeti de mila castigau, in general, mii se euro la un concert, asta pe langa banii frumosi pe care ii luau de la evenimentele private unde participau ori de la colaborarile pe care le aveau. Asa ca lasatio mai moale cu ”susținerea producției locale”. Cine face muzica buna si are norocul sa fie difuzata, e obligatoriu sa aiba casa de productie in spate, va face bani in continuare !
  • Cristi Cristi
    @Pfai, ce stire, la mai mare
  • Alin Alin
    @un privitor, stii care este diferenta dintre noi? Ca tu o sa ramai mereu un privitor. :)) bafta multa iti doresc. P.S. Nu sunt ”digei” decat la mine in masina. :))
  • Alexandru Alexandru
    Pe bune? Chiar puneti in pagina fiecare sughitat mic pe care il trage Digi?
  • un privitor un privitor
    @alin - Care e radiourile decat cu stiri ? Realitatea fm nu se pune, Esti digei la rcs ? Canta la alt microfon .
  • Umberto Umberto
    Dacă vreți muzică românească ascultați național fm
  • Alin Alin
    Da, “un privitor” si alte radiouri au numai stiri. Depinde de format. Dar deh, este mai simplu sa critici decat sa iei parte la ceva constructiv.
  • un privitor un privitor
    trebuie sa se vada sau sa se auda? numai o ora ? alte radiousi au decat muzica romaneasca.

Trimite un comentariu

sus