Skip to main content

VIDEO. Filmul lui Bromania, Miami Bici, pe Netflix. Deocamdată doar pentru români

 
VIDEO. Filmul lui Bromania, Miami Bici, pe Netflix. Deocamdată doar pentru români

VIDEO. Miami Bici, filmul cu Bromania (Matei Dima) și Codin Maticiuc intră pe platforma Netflix. Producția este disponibilă abonaților chiar începând de astăzi, 1 aprilie, pe Netflix.

Momentan, Miami Bici va fi disponibil doar pentru publicul din România, însă de la 1 iunie se va vedea în toată lumea, anunță reprezentanții producției.

Publicitate

Pelicula a fost retrasă din cinematografe, după trei săptămâni de la lansare, din cauza epidemiei de coronavirus. 

„Miami Bici” este cel mai vizionat film românesc din ultimii 25 de ani, cu peste 552.000 de spectatori adunați în cinematografe. 

Nu este singura producție legată de Bromania care ajunge pe platforma de streaming. Și filmul cu Selly, regizat de Bromania, intră pe Netflix, însă ceva mai târziu. Producția 5Gang: Un altfel de Crăciun va fi disponibilă de la sfârșitul lunii aprilie.

Bromania (Matei Dima), despre proiectul Miami Bici:

„Am insistat mult să putem lansa filmul Miami Bici cât mai repede pe Netflix și mi-am dorit asta pentru că privesc partea plină a paharului. Când am decis să mă implic în film, gândul meu a fost ca, fiind primul meu proiect de acest gen, tot ce îmi doresc este să fie bun, chiar dacă se poate să ies pe zero. Restul e istorie.

Filmul a ieșit și a mers foarte bine în cele trei săptămâni de viață, iar Netflix a fost generos, ceea ce mi-a depășit așteptările. Mă bucur că de astăzi pot să îl privesc cu mândrie cum își face loc și în casele și în inimile voastre”, a spus acesta. 

Scenariul filmului „Miami Bici” este scris de Codin Maticiuc și Alex Coteț și produs Maticiuc, împreuna cu Matei Dima și regizorul Jesus del Cerro. 

Și pagina de Facebook Netflix România a anunțat intrarea producției pe platformă, de astăzi:

Povestea filmului, pe scurt. Pelicula este filmată în cea mai mare parte în Statele Unite. Urmărește călătoria peste Ocean, plină de peripeții, a lui Piciu (Codin Maticiuc) și Bilă (Matei Dima). Ei pleacă la Miami în mijlocul iernii, pentru a trăi atât visul american, cât și visul românesc de a se îmbogăți rapid.

Odată ajunși în Statele Unite, cei doi intră într-o situație complicată din cauza lui Mișu, un român de cea mai joasă speță, stabilit în Florida, care deține afaceri suspecte.

Din distribuţie mai fac parte Florin Piersci Jr, Letiția Vlădescu, Arami Malaise, Chloe Malaise și Rene Toledo Jr. 

Citește și: Filmul lui Selly, pe Netflix. Când intră pelicula cu Selly, 5Gang, Micutzu și Bromania?

VIDEO. Miami Bici - Official Movie Trailer

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu